Boz ayı 'Tarçın', 4 yavru dünyaya getirdi

Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi'nde 'Tarçın' adlı boz ayı, 4 yavru dünyaya getirdi.  

02 Mayıs 2020
Boz ayı 'Tarçın', 4 yavru dünyaya getirdi

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi'nde 'Tarçın' adlı boz ayı, 4 yavru dünyaya getirdi. Hayvanat bahçesinde, bahar döneminde 1 at, 10 kuzu, 7 keçi, 1 geyik ve 1 eşek yavrusu da doğdu.

Antalya'da, toplam 144 türde, 1500'ün üzerinde hayvanın bulunduğu Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi ve Doğa Parkı'nda, ilkbaharın gelmesiyle yavru sevinci yaşanıyor. Orta ve Batı AvrupaKuzey Amerika ve Doğu Sibirya'ya kadar Rusya, Himalaya bölgesi, Batı Kanada ve Meksika'da yayılış gösteren boz ayı türü olarak hayvanat bahçesinde bulunan 'Tarçın', 4 yavru dünyaya getirdi. Koronavirüs önlemleri kapsamında ziyaretçilere kapalı olan hayvanat bahçesinde ayrıca haflinger cinsi 1 at, 10 kuzu, 7 keçi, 1 geyik ve 1 eşek dünyaya geldi. Salgın nedeniyle ziyarete kapalı olan hayvanat bahçesinde tadilat ve yenileme çalışmaları yapıldığı, dezenfeksiyon işlemlerinin de titizlikle sürdürüldüğü kaydedildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.