Sağlık-Sen Kars Şube Başkanı Muharrem Koşkalan mazbatasını aldı
Sağlık-Sen Kars Şubesi’nin 5. Olağan Genel Kurulu’nda yeniden başkanlığa seçilen Muharrem Koşkalan ve yönetimi, mazbatalarını alarak görevlerine resmen başladı.
KARS - BHA
Sağlık-Sen Kars Şubesi’nin 5. Olağan Genel Kurulu seçimleri sonucunda yeniden güven tazeleyen Muharrem Koşkalan, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kars Adliyesi’ne giderek mazbatasını teslim aldı.
Koşkalan ve yönetiminin mazbataları, Merkez İlçe Seçim Müdürü Enis Yılmaz Koçak tarafından takdim edildi.
Mazbata tesliminin ardından yeniden başkanlığa seçilen Muharrem Koşkalan ve yönetim kuruluna başarı ve hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu.
“Güvenin sorumluluğunu taşıyacağız”
Genel kurulda yeniden göreve seçilmenin kendileri açısından önemli bir sorumluluk olduğunu belirten Koşkalan’ın, yeni dönemde Sağlık-Sen Kars Şubesi olarak sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının hak ve taleplerinin takipçisi olmaya devam etmesi bekleniyor.
Gerçekleştirilen mazbata töreniyle birlikte Koşkalan ve yönetimi, yeni dönemdeki çalışmalarına resmen başlamış oldu.

Kaynak: BHA
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
TÜRKİYE kategorisindeki diğer haberler

Kdz. Ereğli’de Cumhuriyet coşkusu sokaklara sığmadı

Hatay’da Cumhuriyet Bayramı Kabul Töreni düzenlendi

150 öğrenci Beypazarı’nın tarihi ve kültürel mirasını keşfetti

Hatay’da hırsızlıktan aranan hükümlü yakalandı

Antakya’da 1 yıl 1 ay hapis cezasıyla aranan şahıs yakalandı
