Kaş’ta yangın yaraları sarılıyor
Antalya’nın Kaş ilçesinde yangından etkilenen Palamut, Kınık ve Çavdır mahallelerinde incelemelerde bulunan AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
ANTALYA - BHA
Antalya Kaş’ta Palamut, Kınık ve Çavdır mahallelerinde meydana gelen yangının kontrol altına alınmasının ardından bölgede hasar tespit çalışmaları başlatıldı.
AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kaş Kaymakamı Tevfik Kumbasar ve AK Parti Kaş İlçe Başkanı Okay Bilgin, yangından etkilenen mahallelerde incelemelerde bulundu. Heyet, yangında evleri ve tarım arazileri zarar gören vatandaşlarla bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini iletti.
Bölgede yürütülen çalışmalar hakkında ekiplerden bilgi alan heyet, vatandaşların taleplerini ve yaşadığı sorunları da dinledi.
Milletvekili Atay Uslu, yangının kurumların ve ekiplerin yoğun müdahalesiyle kontrol altına alındığını belirterek, “Yangından etkilenen mahallelerimizde Kaymakamımız Tevfik Kumbasar, İlçe Başkanımız Okay Bilgin, AFAD, elektrik idaresi, Tarım Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Kızılay ekiplerimizle birlikte incelemelerde bulunduk. Vatandaşlarımızı dinledik ve hasar tespit çalışmalarını yerinde değerlendirdik.” dedi.
Uslu, yangının ardından evlerde, tarım arazilerinde ve altyapıda oluşan zararların tespitine yönelik çalışmaların sürdüğünü belirtti.
Devletin tüm kurumlarıyla sahada olduğunu vurgulayan Uslu, yangından etkilenen vatandaşların yaralarının sarılması ve oluşan zararların giderilmesi için gerekli desteğin sağlanacağını ifade etti.


Kaynak: BHA
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
ANTALYA kategorisindeki diğer haberler

Patara’nın kaderini değiştiren tutanak

Antalya için 365 turizm nedeni

Sahne Kepez’in yeni durağı Habibler Mahallesi

Sarıhacılar, Antalya’nın kültür turizminde yükselen rotası

Serik’te yaz kursu satranç turnuvasıyla bitti
