14 Ağustos 2026 Cuma ANTALYA 31°
SON DAKİKA
BHA

Vali Ziya Polat, Özel Güvenlik Haftası dolayısıyla heyeti kabul rtti

Kars Valisi Ziya Polat, 22-28 Haziran Özel Güvenlik Haftası kapsamında Emniyet Müdür Yardımcısı Özkan Toptaş ile beraberindeki emniyet personeli ve özel güvenlik görevlilerinden oluşan heyeti makamında kabul etti.

24 Haziran 2026 948 okunma
Vali Ziya Polat, Özel Güvenlik Haftası dolayısıyla heyeti kabul rtti
Vali Ziya Polat, Özel Güvenlik Haftası dolayısıyla heyeti kabul rtti

KARS - BHA 

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, özel güvenlik görevlilerinin kamu güvenliğinin sağlanmasındaki rolü ve yürüttükleri çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Heyet üyeleri, Özel Güvenlik Haftası dolayısıyla yürütülen faaliyetler hakkında Vali Polat’a bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Polat, kamu düzeninin korunması ve vatandaşların huzurunun sağlanmasında emniyet teşkilatı ile özel güvenlik görevlilerinin önemli görevler üstlendiğini belirterek, tüm özel güvenlik personelinin Özel Güvenlik Haftası’nı kutladı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen kabul, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Kaynak: BHA

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

BHA kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.