Topaloğlu "Yatırımlarımız devam edecek. Bütün çabamız Kemer'imiz ve Kemer halkımız için" dedi
ANTALYA BELEDİYE HABERLERİ, 10 Haziran 2021 02:38KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ilçedeki projelerin sürdüğünü belirterek, "Yatırımlarımız devam edecek. Bütün çabamız Kemer'imiz ve Kemer halkımız için" dedi.


KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ilçedeki projelerin sürdüğünü belirterek, "Yatırımlarımız devam edecek. Bütün çabamız Kemer'imiz ve Kemer halkımız için" dedi.
Kemer'in merkezinde kentin meydanı ile bütünleşen ve yenilenerek hizmete giren Atatürk Parkı, vatandaşlar ve ilçeye gelen misafirlerin de ilgi odağı haline geldi. Atatürk Parkı içerisinde yer alan restoran da hizmete geçti. Meydan ile park arasında yer alan kavşağa da Atatürk heykeli konuldu. Parkın içerisinde yer alan ters ev ise özellikle yabancı misafirlerin ziyaret noktası ve öz çekim alanı oldu. Özellikle gece ışıklandırması ile dikkati çeken park, koşu ve yürüyüş yolları, köprüleri ve peyzaj düzenlemesi ile vatandaşlardan tam not aldı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, "Kemer'e güzel bir proje daha kazandırdık. Her zaman şu ilke ile hareket ediyoruz; seçilmişlerin sevdası vatanına, devletine, milletine, şehrine hizmet etmesidir. Kemer halkı ve ilçemize gelen yerli ve yabancı misafirlerimiz burayı çok beğeniyor. İşletmesi belediye bünyemizde bulunan Kemer'imize yeni bir hayat katan Atatürk Parkı'mızı halkımızın kullanımına sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kemer'imize hayırlı uğurlu olsun. Yatırımlarımız devam edecek" dedi.
'BÜTÜN ÇABAMIZ KEMER'İMİZ VE KEMER HALKIMIZ İÇİN'
Kemer Belediyesi, Kuzdere kapalı pazarının hizmete alınmasının ardından şimdi de Arslanbucak'a kapalı pazar yeri projesi için startı verdi. İhalenin tamamlandığı proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Topaloğlu, "Bizler hizmetlerimizi yapar, takdiri halkımıza bırakırız. Çok kısa bir süre sonra vatandaşlarımızın daha rahat pazarlarını yapabilecekleri ve bu alanda pazar harici sosyal etkinlikleri düzenleyebilecekleri, Arslanbucak kapalı pazar yerimiz Kemer'imize hayırlı uğurlu olsun. Arslanbucak Mahallesi 401/2, arsa alanı 3 bin metrekare, pazar yeri alanı 2 bin 500 metrekare, 2 bin 500 metrekare içerisinde 116 adet pazarcı esnafımızın yer alacağı, içerisinde destek ünitesi, tuvaletler, zabıta odası, bebek emzirme odası ve aşevi bulunacak. Pazar yeri ihalemizi yapmanın ve ilçemize yeni bir pazar yeri daha kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bütün çabamız Kemer'imiz ve Kemer halkımız için" diye konuştu.
'DENİZ KAFE BULUŞMA NOKTASI OLDU'
Mustafa Ertuğrul Aker Parkı'nda (Olbia) sürdürülen çalışmalar tamamlanırken, park içerisinde yer alan ve işletmesi Kemer Belediyesi'ne ait Deniz Kafe de vatandaşların büyük ilgisini çekiyor. Uygun fiyatları, deniz manzarası ve muhteşem peyzajı ile dikkati çeken Deniz Kafe, Kemerlilerin de buluşma noktası oldu. Başkan Topaloğlu, "Vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi işletmesi belediyemize ait olan son derece modern çay bahçelerimizi vatandaşlarımız ile buluşturuyoruz. Mustafa Ertuğrul Aker Parkı'mızı yeniledik. Yürüyüş yolları, çocuk parkları ve içerisinde yer alan Deniz Kafe ile çok büyük bir beğeni kazandı. Vatandaşlarımız hizmetine en iyisine layık" dedi.
ANTALYA BELEDİYE HABERLERİ, 10 Haziran 2021 02:38
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!

Onur Akın'ın adını kullanan dolandırıcılar bağışla para topladılar

Antalya’da lezzetin yeni standardı

Hakkari'de Feci Olay: 6 Yaşındaki Abdulkerim Su Kuyusuna Düşerek Hayatını Kaybetti

Özgür Özel’den Bahçeli’ye Sert Sözler: “Düğmeye Basınca 180 Derece Dönen Siyasetçilerden Değiliz”

Mansur Yavaş: “Lozan Bu Vatanın Tapusudur, Tartışılamaz – Gerekirse Referanduma Gidilsin”

İÇAN, TABBİR, DJB KADIN KOLLARI GENEL BAŞKANI NUR DELİCE, "YILIN ANNESİ" SEÇİLDİ

Gazeteci Mehmet Çiçek’ten Taziye Mesajı

Balkan Ticaret Odası ve BDU’dan Anlamlı İş Birliği Protokolü

KORE SAVAŞI’NIN SEMBOL İSMİ “AYLA”DAN ACI HABER

Kocagöz, Şehit Annelerini unutmadı

PKK'nın Skandal Bildirisi: Lozan ve Sevr Vurgusu Tepki Çekti

Dervişoğlu'ndan Terör Örgütü PKK'nın Fesih Açıklamasına Sert Tepki: "Bunun Adı Açıkça İhanettir"

Anadolu Birliği'nden Anlamlı Buluşma: Prof. Dr. Orhan Aslan ile "Kur’an-ı Kerim’i Anlamak" Konulu Söyleşi

Efsane Yönetmen Mehmet Ali Gündoğdu’dan 50. Yıl Onur Ödülü: Cahit Kaynar’a Anlamlı Takdim

Dr. Köksal Selçuk’tan Anneler Günü Mesajı

Efsane Yönetmen Mehmet Ali Gündoğdu ve Yapımcı Saliha Gündoğdu’dan Anlamlı Anneler Günü Mesajı

Terme’de Yağmura Rağmen Kudüs İçin Binlerce Kişi Meydana Akın Etti

Diyarbakır’da Görkemli Aşiret Düğünü: Kikan ve Kalkan Aileleri Birlikte

Gazeteci Mehmet Çiçek’ten Duygu Dolu Anneler Günü Mesajı

Yeni Süreç: Türkiyelilik mi Hesaplaşma mı -1-

DİKO'DAN BASIN AÇIKLAMASI "Kamuoyunun Dikkatine"

Egemenliğin Sesi: Bedri Yalçın İznik’te Ekümenik Oyuna Karşı Sahadaydı

PKK’nın Silah Bırakma Sürecine Dair Kamuoyuna Duyurumuzdur

Dünya Gençlik Konseyi’nden Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul’a Ziyaret

CHP, doğru yolda mı?

TÜRKİYE AFET ACİL DURUM ÖNLEMLERİ

Özlem Bozkuş: Mücadeleyle Yoğrulan Bir Başarı Hikâyesi

ANTALYA TEMPO DERGİSİ MAYIS 2025 ÖZEL SAYISI

"Evlatlarımızın Kanı Üzerinden Açılım Yapamazsınız!" Anahtar Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Çalışkan’dan Sert Açıklama: “Referandum İstiyoruz”

Özgür Özel’den Özgür Çelik’e Destek: “Bu Saldırılar Onur Belgesidir”

Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisi Başkan Muhittin Böcek’i ziyaret etti

Kepez’de 19 Mayıs’a özel müzik, sanat ve spor şöleni

Başkan Böcek; ‘Ulaşım Master Planını yıl sonuna kadar tamamlayacağız’

Sahnelerde Murat Beyaztaş fırtınası

Büyükşehir Belediyesi sınav kaygısı yaşayan öğrencileri yalnız bırakmıyor

Balbey ’de Kentsel Yenileme Projesi çalışmaları yeniden başladı

Medya: İsrail ve Türkiye, bugün Azerbaycan'ın arabuluculuğunda Bakü'de görüşecek

BBP MKYK Üyesi Recep Er ve BBP Kayapınar Belediye Başkan Adayı Mehmet Çiçek’ten Taziye Ziyareti

Baharın Coşkusu Sanatla Buluştu: Erdoğan Dedeoğlu'ndan Karma Resim ve Seramik Sergisi
