UMUT PARTİSİ GENEL BAŞKANI BOZKURT"ARAP ÜLKELERİNDEN ÖRNEK ALDIĞIMIZ ZENGİNLEŞMEYİ TERK EDİP GELİŞMEMİZ LAZIM"
SİYASET, 11 Mayıs 2021 22:28Umut Partisi Genel Başkanı BOZKURT ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılar ile ilgili açıklama yaptı.


Umut Partisi Genel Başkanı BOZKURT ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılar ile ilgili açıklama yaptı.
Başkan BOZKURT yaptığı açıklamada;"Her geçen gün ülke olarak daha çok mutsuzlaşmakta ve ülkemizin geleceği ile ilgili olan kaygılarımız daha çok artmaktadır.
Halkın ülkemizin içerisinde bulunduğu sıkıntılar ile ilgili kaygılarını bizde kalbimizde hissediyoruz.Daha vahimi halkımızın bu sıkıntılardan kurtulmak maksadıyla ortaya sağlam bir irade koyamaması içerdeki ve dışardaki şer odaklarını daha çok cesaretlendirmektedir. Halk olarak ayrışmayı bir kenera bırakıp birbirimize daha çok kenetlenmemiz gereken bir zamanı yaşıyoruz.
Ülke olarak artık arap ülkeleri gibi zengişleşmeyi terk edip gelişime önem vermemiz gerekmektedir.Bugün islam coğrafyasındaki arap ülkelerinin bazılarının zenginliğinden bahsedebiliriz ancak bu zenginleşme halkın zenginleşmesi değil belli kesimlerin zenginleşmesidir.Hiç kimse bana gelişmiş bir Arap ülkesi gösteremez. Arap ülkeleri gibi zenginleşmeyi seçtiğimizden dolayı parası olan insanların itibar gördüğüne ve halkın büyük bir çoğunluğunun fakirleştigine şahit oluyoruz. Asıl önemli olan kişilerin zenginleşmesi değil halkın zenginleşmesidir. Bu da gelişmekle mümkündür.
Bugün islam coğrafyasına liderlik yapacak bir ülkenin zenginleşmeyi terkedip gelişmeye yelken açması lazımdır. Gelişmiş bir ülkenin islam coğrafyasında sözü daha çok geçecek ve örnek bir ülke konumuna gelecektir.
Dünyada islam coğrafyasının her türlü eziyet ve işkenceye maruz kalmasının en büyük sebebi; gelişmeyi ortaya koyamadıklarındandır. Bu sebeple gelişmiş ülkelerin her türlü zulümüne maruz kalmaktadırlar. 1,5 milyar nüfuslu islam coğrafyasının göbeğinde 8 milyon nüfuslu İsrailin istediği gibi at koşturarak müslümanların ilk kıblesi Mescidi Aksaya yapılan saldırılar buna örnektir.
Halkımızın artık liyakatı esas alan gerçek manada vatansever insanların görüşlerine kulak vermesi gerekmektedir. Halkımızın mevcut siyasi partilerde ve liderlerde çözüm araması halkımızın kurtuluşu olmayacaktır. Sistemin çarkına dahil olan değil sistemdeki bozuklukları giderebilecek bir siyasi iradeye her geçen gün olan ihtiyaç önümüzdeki dönemde daha çok ortaya çıkacaktır."Dedi.
SİYASET, 11 Mayıs 2021 22:28
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!

Antalya turizmine yön veren işletmeler ödül gecesinde buluşuyor

DİYARBAKIR'DA "YILDIZ'I PARLADI, ESKİŞEHİR'E "ÜMİT " OLDU

Başkan Uysal, ‘Tam bağımsız Türkiye mücadelesi devam edecek’

AB ülkeleri ücret ortalaması 3.155 Euro, Türkiye'de 873 Euro

Anahtar Parti Antalya İl Başkanı Mehmet ÇALIŞKAN ; “Susuz Tarım Değil, Suskun Siyaset Bitmeli!”

ANADOLU BİRLİĞİ PARTİSİ GENEL BAŞKANI BEDRİ YALÇIN: UMUTSUZLUK YOK KARDEŞLERİM

Saadet Partisi Ankara İl Başkanı'ndan Teşekkür

Var mısınız denemeye?

Düzeltme ve Kamuoyuna Özür

AHMET KEDİK'TEN TARİHİ ÇAĞRI: TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNE BİZİM PARTİ DAMGASINI VURACAK

Vefat Eden Basın Emekçisi Ümit Özdal’ı Rahmetle Anıyoruz

Sekiz Ayda On Etkinlik;Onuncusu: Perge Antik Kent Doğa için bir adım atan herkese sonsuz teşekkürler…

MSG Yapım'dan Taziye Mesajı

CHP Antalya İl Başkanlığı'ndan Özgür Özel’e Yapılan Saldırıya Sert Tepki: “Bu saldırı milletin iradesine yapılmıştır!”

Antalya Büyükşehir Belediyesi baharın gelişini Hıdırellez Şenliği ile kutlayacak

İmamoğlu'ndan Montaj İddialarına Sert Yanıt: "Bu Filmi Bu Millet İzledi!"

Özgür Özel’e Yumruklu Saldırının Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı! Şüpheli Tengioğlu’nun Çarpıcı İfadeleri ve Geçmişi Gündemde

Dünya Gençlik Konseyi’nden Genç Girişimcilere Destek

Köksal Selçuk’tan Sert Tepki: “Özgür Özel’e Yapılan Saldırı Milletimizin Değerlerine İhanettir”

CHP Lideri Özgür Özel’e Saldıran Kişi Selçuk Tengioğlu Çıktı: Geçmişinde Çocuk Cinayeti Var

TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder Hayatını Kaybetti

GAZETECİ MEHMET ÇİÇEK’TEN TAZİYE MESAJI

İsa Kaplan " 3 Mayıs, Türk milletinin tarih sahnesindeki onurlu yürüyüşünün simgesidir "

ANAHTAR PARTİSİ ANTALYA İL BAŞKANI MEHMET ÇALIŞKAN BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU

Meteoroloji'den 11 İl İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı

“Gülşen” tiyatro oyunu büyük alkış aldı

Kemer Belediyesi “Can dostlarına” sahip çıkıyor

Kemer’de parklar yenileniyor

Kepez Kitap Fuarı’na eğitimci yazar Cesur’dan duygusal dokunuş

Asgari ücrete ARA ZAM açıklaması!

Otoyol Jandarması Ekipleri, Şehirlerarası Otobüslere 'Yolcu' Gibi Binerek Sürücüleri Denetliyor

Skolyoz Hastası Barış'ın Polis Olma Hayali Gerçekleşti

Minik Yürekler Emniyetle Buluştu: Öğrencilere Polislik Mesleği Tanıtıldı

Esenyurt’ta Tehlikeli Şekilde Araç Kullanarak Çocukların Canlarını Tehlikeye Atan Servisi Sürücüsü Yakalandı

Kırmızı Bültenle Uluslararası Seviyede Aranan Ş.Ç. ve Ö.A. İle Ulusal Seviyede Aranan M.G. ve S.E.Ö. İsimli Şahısları Ülkemize Geri Getirdik

YGD, Gazetecilere 12 Kategoride Ödüller Verecek

DİYARBAKIR’DA “TÜRKİYE’NİN TEKNOLOJİK GELİŞMESİNDE GENÇLERİN ROLÜ ” SEMPOZYUMU

İçişleri Bakanımız Sn. Ali Yerlikaya'nın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

Jandarmanın Yeni Yardımcısı "Robot Köpek" Envantere Girdi
