Hakan Tütüncü geceyi seralarından ayrılmayan örtü altı sebze üreticileriyle geçirdi.
ANTALYA BELEDİYE HABERLERİ, 18 Şubat 2021 02:14Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Meteroloji Bölge Müdürlüğü’nün “zirai don” uyarısı yapması üzerine geceyi soğuğa karşı ürünlerini korumak için seralarından ayrılmayan örtü altı sebze üreticileriyle geçirdi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, zirai don nöbetindeki örtü altı sebze üreticilerini yalnız bırakmadı. Meteroloji Bölge Müdürlüğü’nün “zirai don” uyarısı yapması üzerine Başkan Tütüncü, soğuğa karşı ürünlerini korumak için seralarından ayrılmayan örtü altı sebze üreticilerini ziyaret etti. Gece geç saatlerde Aksu Üreticiler Birliği Başkanı Turan Şahin’in biber serasına giden Başkan Tütüncü, zirai dona karşı seranın içerisinde kurulan sobaya da üreticilerle birlikte odun attı. Başkan Tütüncü, serada sıcak çay eşliğinde üreticilerle sohbet etti, istek ve dileklerini dinledi.
“Çiftçimizin, üreticimizin yanındayız”
Üreticinin her zaman yanı başında olduklarını dile getiren Tütüncü, “Bu soğuk geceyi çiftçilerimizle paylaşmak bizim için mutluluk vesilesi. Bu don gecelerinde, hava sıcaklığı 5 derecenin altına düştüğünde çiftçilerimiz hiç uyumuyorlar. Bizde uykusuz gecelerde onlarla birlikte oluyoruz. Aksu önemli bir tarım ilçesi, Kepez’de önemli bir tarım ilçesi.Tarım ilçesi olan Kepez’de, tarım ilçesi olan Aksu da soğuk kış günlerinde çiftçimizin, üreticimizin yanındayız. Tarımsal üretimde onların yanı başındayız. Onlarla hayatı paylaşmak üzere buradayız. Bu da bizim için büyük bir mutluluk“ dedi.
“Her sıkıntılı günümüzde Tütüncü’yü yanımızda hissediyoruz”
Aksu Üreticiler Birliği Başkanı Turan Şahin de, “Her sıkıntılı günümüzde Tütüncü’yü yanımızda hissediyoruz. Akdeniz Belediyeler Birliği’nde, Antalya ve Kepez’imizde ki çalışmalarında kolaylıklar diliyorum“ diye konuştu.
“12 yıla 12 fasulye fidanı “
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, sera nöbetinden sonra üretici Turan Şahin’in evine konuk oldu. Üreticinin 11 yaşındaki oğlu Çakır Osman Şahin, Tütüncü’ye çok anlamlı bir hediye verdi. Küçük Osman, Tütüncü’nün Kepez Belediye Başkanlığı’ndaki 12 yılını temsilen ektiği 12 fasulye filizini vererek, “Başkanım sizin içi 12 tane tohum ektim. Bu 12 tohum sizin yaptığınız belediye başkanlığı yılının tohumları” dedi. Osman Şahin daha sonra da Komando Andı ve Zap Suyu şiirini okuyarak, Gara Şehitlerine armağan etti. 11 Yaşındaki Çakır Osman Şahin’in vatan sevgisini içinde hissederek okuduğu dizeler Başkan Tütüncü’yü çok duygulandırdı.
ANTALYA BELEDİYE HABERLERİ, 18 Şubat 2021 02:14
Yorumlar (0)

Onur Akın'ın adını kullanan dolandırıcılar bağışla para topladılar

Antalya’da lezzetin yeni standardı

Hakkari'de Feci Olay: 6 Yaşındaki Abdulkerim Su Kuyusuna Düşerek Hayatını Kaybetti

Özgür Özel’den Bahçeli’ye Sert Sözler: “Düğmeye Basınca 180 Derece Dönen Siyasetçilerden Değiliz”

Mansur Yavaş: “Lozan Bu Vatanın Tapusudur, Tartışılamaz – Gerekirse Referanduma Gidilsin”

İÇAN, TABBİR, DJB KADIN KOLLARI GENEL BAŞKANI NUR DELİCE, "YILIN ANNESİ" SEÇİLDİ

Gazeteci Mehmet Çiçek’ten Taziye Mesajı

Balkan Ticaret Odası ve BDU’dan Anlamlı İş Birliği Protokolü

KORE SAVAŞI’NIN SEMBOL İSMİ “AYLA”DAN ACI HABER

Kocagöz, Şehit Annelerini unutmadı

PKK'nın Skandal Bildirisi: Lozan ve Sevr Vurgusu Tepki Çekti

Dervişoğlu'ndan Terör Örgütü PKK'nın Fesih Açıklamasına Sert Tepki: "Bunun Adı Açıkça İhanettir"

Anadolu Birliği'nden Anlamlı Buluşma: Prof. Dr. Orhan Aslan ile "Kur’an-ı Kerim’i Anlamak" Konulu Söyleşi

Efsane Yönetmen Mehmet Ali Gündoğdu’dan 50. Yıl Onur Ödülü: Cahit Kaynar’a Anlamlı Takdim

Dr. Köksal Selçuk’tan Anneler Günü Mesajı

Efsane Yönetmen Mehmet Ali Gündoğdu ve Yapımcı Saliha Gündoğdu’dan Anlamlı Anneler Günü Mesajı

Terme’de Yağmura Rağmen Kudüs İçin Binlerce Kişi Meydana Akın Etti

Diyarbakır’da Görkemli Aşiret Düğünü: Kikan ve Kalkan Aileleri Birlikte

Gazeteci Mehmet Çiçek’ten Duygu Dolu Anneler Günü Mesajı

Yeni Süreç: Türkiyelilik mi Hesaplaşma mı -1-

DİKO'DAN BASIN AÇIKLAMASI "Kamuoyunun Dikkatine"

Egemenliğin Sesi: Bedri Yalçın İznik’te Ekümenik Oyuna Karşı Sahadaydı

PKK’nın Silah Bırakma Sürecine Dair Kamuoyuna Duyurumuzdur

Dünya Gençlik Konseyi’nden Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul’a Ziyaret

CHP, doğru yolda mı?

TÜRKİYE AFET ACİL DURUM ÖNLEMLERİ

Özlem Bozkuş: Mücadeleyle Yoğrulan Bir Başarı Hikâyesi

ANTALYA TEMPO DERGİSİ MAYIS 2025 ÖZEL SAYISI

"Evlatlarımızın Kanı Üzerinden Açılım Yapamazsınız!" Anahtar Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Çalışkan’dan Sert Açıklama: “Referandum İstiyoruz”

Özgür Özel’den Özgür Çelik’e Destek: “Bu Saldırılar Onur Belgesidir”

Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisi Başkan Muhittin Böcek’i ziyaret etti

Kepez’de 19 Mayıs’a özel müzik, sanat ve spor şöleni

Başkan Böcek; ‘Ulaşım Master Planını yıl sonuna kadar tamamlayacağız’

Sahnelerde Murat Beyaztaş fırtınası

Büyükşehir Belediyesi sınav kaygısı yaşayan öğrencileri yalnız bırakmıyor

Balbey ’de Kentsel Yenileme Projesi çalışmaları yeniden başladı

Medya: İsrail ve Türkiye, bugün Azerbaycan'ın arabuluculuğunda Bakü'de görüşecek

BBP MKYK Üyesi Recep Er ve BBP Kayapınar Belediye Başkan Adayı Mehmet Çiçek’ten Taziye Ziyareti

Baharın Coşkusu Sanatla Buluştu: Erdoğan Dedeoğlu'ndan Karma Resim ve Seramik Sergisi
