Mobil etkinlik otobüsü 29 Ekim coşkusunu caddelere taşıdı
GÜNDEM, 24 Ekim 2020 10:10ANTALYA/MURATPAŞA

Mobil etkinlik otobüsü 29 Ekim coşkusunu caddelere taşıdı
Büyükşehir'in Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı
ANTALYA - Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunun kent genelinde yaşanması için düzenlediği mobil konserler başladı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası ile yerel sanatçılardan oluşan Cumhuriyet Bandosu, mobil etkinlik otobüsleri ile Aksu, Döşemealtı, Kemer, Gündoğmuş ve Akseki'de konser verdi. Ellerinde Türk bayraklarıyla caddeleri dolduran vatandaşlar bandonun şarkılarına eşlik ederek coşkulu anlar yaşadı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı mobil etkinlik otobüsü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında ilçe ilçe geziyor. Aksu ve Döşemealtı'nda caddeleri turlayan mobil etkinlik otobüsü keyifli anlar yaşattı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası'nın şarkılarına eşlik eden Aksu ve Döşemealtı halkı bu güzel ve anlamlı etkinlik için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e ve Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.
Kemer'de Cumhuriyet coşkusu
Cumhuriyetin 97. Yılının coşkuyla kutlanması için seferber olan Antalya Büyükşehir Belediyesi Kemerlileri de unutmadı. Kemer'in cadde ve sokaklarında yankılanan Cumhuriyet Bandosu'nun şarkı ve marşları hem Kemerliler hem de turistler tarafından ilgiyle izlendi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası çaldığı şarkılarla Cumhuriyet Bayramı'nın coşkusunu Kemerlilerle paylaştı.
Gündoğmuş'ta coşkulu konser
Yerel sanatçılardan oluşan Cumhuriyet Bandosu'nun ilk durağı Gündoğmuş oldu. İlçe merkezinde ana cadde ve sokakları gezen mobil etkinlik otobüsünün geçtiği yerlerde yol kenarlarını dolduran Gündoğmuş halkı ellerindeki Türk bayraklarıyla çalınan şarkılara ve marşlara coşkuyla eşlik etti. Genç yaşlı her yaştan Gündoğmuşlu mobil etkinlik otobüsünü bayrak ve alkışlarıyla selamladı.
Cumhuriyet bandosu Akseki'de
Yerel sanatçılardan oluşan Cumhuriyet Bandosu'nun Gündoğmuş'tan sonraki durağı Akseki oldu. İlçe halkıyla buluşan Cumhuriyet Bandosu mobil etkinlik otobüsü ile gezerek şarkı ve marşlarını seslendirdi. Bandonun çaldığı şarkılar Cumhuriyet Bayramı coşkusunu Akseki'nin cadde ve sokaklarına taşıdı.
Mobil konserler sürecek
Antalya büyükşehir Belediyesi mobil etkinlik otobüsü 25 Ekim Pazar günü Finike, Kumluca ve Kepez'de, 26 Ekim Pazartesi günü Elmalı, Korkuteli, Serik ve Manavgat'ta, 27 Ekim Salı günü Alanya ve Gazipaşa'da, 28 Ekim Çarşamba günü ise Muratpaşa ve Konyaaltı'da vatandaşlarla buluşacak. Cumhuriyet Bandosu, 29 Ekim Perşembe günü ise 18.30-20.30 saatleri arasında Demre Noel Baba Kent Meydanı'nda 21.00-00.00 saatleri arasında Kaş Cumhuriyet Meydanı'nda bayram coşkusu yaşatacak. Yerel sanatçılardan oluşan bando ise 11.00-16.00 saatleri arasında ise İbradı sokaklarında konser verecek.







GÜNDEM, 24 Ekim 2020 10:10
Yorumlar (0)

Onur Akın'ın adını kullanan dolandırıcılar bağışla para topladılar

Antalya’da lezzetin yeni standardı

Hakkari'de Feci Olay: 6 Yaşındaki Abdulkerim Su Kuyusuna Düşerek Hayatını Kaybetti

Özgür Özel’den Bahçeli’ye Sert Sözler: “Düğmeye Basınca 180 Derece Dönen Siyasetçilerden Değiliz”

Mansur Yavaş: “Lozan Bu Vatanın Tapusudur, Tartışılamaz – Gerekirse Referanduma Gidilsin”

İÇAN, TABBİR, DJB KADIN KOLLARI GENEL BAŞKANI NUR DELİCE, "YILIN ANNESİ" SEÇİLDİ

Gazeteci Mehmet Çiçek’ten Taziye Mesajı

Balkan Ticaret Odası ve BDU’dan Anlamlı İş Birliği Protokolü

KORE SAVAŞI’NIN SEMBOL İSMİ “AYLA”DAN ACI HABER

Kocagöz, Şehit Annelerini unutmadı

PKK'nın Skandal Bildirisi: Lozan ve Sevr Vurgusu Tepki Çekti

Dervişoğlu'ndan Terör Örgütü PKK'nın Fesih Açıklamasına Sert Tepki: "Bunun Adı Açıkça İhanettir"

Anadolu Birliği'nden Anlamlı Buluşma: Prof. Dr. Orhan Aslan ile "Kur’an-ı Kerim’i Anlamak" Konulu Söyleşi

Efsane Yönetmen Mehmet Ali Gündoğdu’dan 50. Yıl Onur Ödülü: Cahit Kaynar’a Anlamlı Takdim

Dr. Köksal Selçuk’tan Anneler Günü Mesajı

Efsane Yönetmen Mehmet Ali Gündoğdu ve Yapımcı Saliha Gündoğdu’dan Anlamlı Anneler Günü Mesajı

Terme’de Yağmura Rağmen Kudüs İçin Binlerce Kişi Meydana Akın Etti

Diyarbakır’da Görkemli Aşiret Düğünü: Kikan ve Kalkan Aileleri Birlikte

Gazeteci Mehmet Çiçek’ten Duygu Dolu Anneler Günü Mesajı

Yeni Süreç: Türkiyelilik mi Hesaplaşma mı -1-

DİKO'DAN BASIN AÇIKLAMASI "Kamuoyunun Dikkatine"

Egemenliğin Sesi: Bedri Yalçın İznik’te Ekümenik Oyuna Karşı Sahadaydı

PKK’nın Silah Bırakma Sürecine Dair Kamuoyuna Duyurumuzdur

Dünya Gençlik Konseyi’nden Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul’a Ziyaret

CHP, doğru yolda mı?

TÜRKİYE AFET ACİL DURUM ÖNLEMLERİ

Özlem Bozkuş: Mücadeleyle Yoğrulan Bir Başarı Hikâyesi

ANTALYA TEMPO DERGİSİ MAYIS 2025 ÖZEL SAYISI

"Evlatlarımızın Kanı Üzerinden Açılım Yapamazsınız!" Anahtar Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Çalışkan’dan Sert Açıklama: “Referandum İstiyoruz”

Özgür Özel’den Özgür Çelik’e Destek: “Bu Saldırılar Onur Belgesidir”

Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisi Başkan Muhittin Böcek’i ziyaret etti

Kepez’de 19 Mayıs’a özel müzik, sanat ve spor şöleni

Başkan Böcek; ‘Ulaşım Master Planını yıl sonuna kadar tamamlayacağız’

Sahnelerde Murat Beyaztaş fırtınası

Büyükşehir Belediyesi sınav kaygısı yaşayan öğrencileri yalnız bırakmıyor

Balbey ’de Kentsel Yenileme Projesi çalışmaları yeniden başladı

Medya: İsrail ve Türkiye, bugün Azerbaycan'ın arabuluculuğunda Bakü'de görüşecek

BBP MKYK Üyesi Recep Er ve BBP Kayapınar Belediye Başkan Adayı Mehmet Çiçek’ten Taziye Ziyareti

Baharın Coşkusu Sanatla Buluştu: Erdoğan Dedeoğlu'ndan Karma Resim ve Seramik Sergisi
