Çalıştığı bardan kaçırılan kadın, ormanlık alanda tecavüze uğradı
, 14 Temmuz 2020 23:28İstanbul'da bir barda işe başlayan genç kadın, çalıştığı sırada alkol aldı. Alkolün etkisinde olan genç kadın iki kişi tarafından araca bindirilerek ormanlık bir alana kaçırıldı ve tecavüze uğradı.

İstanbul'da bir barda işe başlayan kadının hayatı 5 gün sonra kâbusa döndü. Çalıştığı esnada alkol alan genç kadın, kısa süre sonra iki şahıs tarafından araca bindirilerek kaçırıldı. Ormanlık bir alana götürülen kadına burada tecavüz edildi.
Edinilen bilgiye göre, emniyet güçlerine '31 yaşında kadın şahsa tecavüz' ihbarı geldi ve ekipler hızla olay yerine intikal etti. Olayla ilgili yapılan çalışmalar sonucunda soruşturma başlatıldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma sonucunda skandal olayla ilgili iddianame düzenlendi. Hazırlanan iddianamede, müşteki kadının ifadesine yer verildi.
İŞE GİRDİ, 5 GÜN SONRA HAYATI KARARDI
Sabah'tan Sema Alim Dalgıç'ın haberine göre; müşteki K.T. ifadesinde olayı ayrıntılarıyla anlattı. K.T. ifadesinde, bir barda garson olarak çalıştığını, olaydan 5 gün önce işe başladığını, olay günü 21 Aralık 2019 tarihinde mekanda çalıştığı sırada alkol kullandığını, sonrasında iki erkek şahıs ile nasıl iletişime geçtiğini tam olarak hatırlamadığını belirtti. Talihsiz kadın, alkolün etkisiyle tam hatırlamadığı ancak tahmini saat 04:00 ile 05:00 sırasında iki kişi tarafından kaçırıldığını dile getirdi.
DARP EDİLDİ VE TECAVÜZE UĞRADI
Alkollü olması sebebiyle ne kadar yol aldıklarını hatırlamadığını, Avcılar'dan Arnavutköy'e geldiklerini, gece geç saat ve zifiri karanlık olması sebebiyle nerede olduklarını, nerede durduklarını tam olarak bilmediğini, aracı yaşlı olan şahsın kullandığını söyledi. Genç olanın önde sağ tarafta oturduğunu, araç durduktan sonra genç olan şahsın, yanına geldiğini, kendisini araçtan çıkararak sazlık bir yere götürdüğünü, kendisini darp ettiğini, kendisine burada tecavüz ettiğini belirtti.
Ardından genç olan şahsın yanından ayrıldığını, kendisini aracın yanına götürdüğünü, yaşlı olan erkeğin kendisine tecavüz ettiğini ifade etti. Bu şahsın kendisine fiziksel şiddet uyguladığını, tokat, yumruk attığını, dudaklarını patladığını, burnuna vurduğunu anlattı.
YOLDAN GEÇEN MİNÜBÜSTEN YARDIM İSTEDİ
Şahsın kendisine tecavüz etmesini engellemek amacıyla tekme attığını, kendisini korumaya çalıştığını, tekme attığı esnada aracın şoför koltuğunun bulunduğu arka camı kırdığını belirtti. Camı kırdığında eline araç içerisinde bulduğu tornavidayı aldığını, genç olan şahsın arka kapıyı açtığını kaydetti. Bunun üzerine belli bir süre koştuğunu, sazlık alandan belli süre geçtikten sonra yol kenarına geldiğini, yoldan geçen bir minibüsü durdurduğunu ve yardım istediğini, şüphelilerden şikâyetçi olduğunu beyan etti.
İKİ ŞÜPHELİ DE TESPİT EDİLDİ
İddianamede, olayla ilgili yapılan titiz çalışmalar sonucu şüphelilerden birinin 26 yaşındaki Murat A., diğerinin ise 55 yaşındaki Şerif Ö. olduğunun tespit edildiği kaydedildi. Şüphelilerin ikrar içeren ifadeleri de iddianamede yer aldı.
Savcılıkça, şüphelilerin alkollü olan müştekiyi 21 Aralık 2019 olay günü gece vakti saat 04:00-05:00 civarında 63 AD … plakalı araca alarak ağaçlık bir bölge içerisine götürdükleri, şüphelilerin müştekiyi araca alarak götürmelerine dair olağan hayat akışına uygun kabul edilebilir gerekçe sunamadıkları belirtildi. Olay yerinde tespit edilen müştekiye ait çizme ve küpenin bulunduğu kaydedildi.
HAKİM KARŞISINA ÇIKACAKLAR
Savcılık, Murat A.'nın 'Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma', 'Birden Fazla Kişi Tarafından Gece Vakti Birlikte Yağma', 'Nitelikli Cinsel Saldırı', 'Basit Yaralama' suçlarından, Şeref Ö.'nün ise 'Nitelikli Cinsel Saldırı', 'Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma' ve 'Basit Yaralama' suçlarından cezalandırılması talep edildi.
Tutuklanan iki şüpheli de ilerleyen günlerde İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!

Köksal Selçuk’tan Sert Tepki: “Özgür Özel’e Yapılan Saldırı Milletimizin Değerlerine İhanettir”

CHP Lideri Özgür Özel’e Saldıran Kişi Selçuk Tengioğlu Çıktı: Geçmişinde Çocuk Cinayeti Var

TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder Hayatını Kaybetti

GAZETECİ MEHMET ÇİÇEK’TEN TAZİYE MESAJI

İsa Kaplan " 3 Mayıs, Türk milletinin tarih sahnesindeki onurlu yürüyüşünün simgesidir "

ANAHTAR PARTİSİ ANTALYA İL BAŞKANI MEHMET ÇALIŞKAN BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU

Meteoroloji'den 11 İl İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı

“Gülşen” tiyatro oyunu büyük alkış aldı

Kemer Belediyesi “Can dostlarına” sahip çıkıyor

Kemer’de parklar yenileniyor

Kepez Kitap Fuarı’na eğitimci yazar Cesur’dan duygusal dokunuş

Asgari ücrete ARA ZAM açıklaması!

Otoyol Jandarması Ekipleri, Şehirlerarası Otobüslere 'Yolcu' Gibi Binerek Sürücüleri Denetliyor

Skolyoz Hastası Barış'ın Polis Olma Hayali Gerçekleşti

Minik Yürekler Emniyetle Buluştu: Öğrencilere Polislik Mesleği Tanıtıldı

Esenyurt’ta Tehlikeli Şekilde Araç Kullanarak Çocukların Canlarını Tehlikeye Atan Servisi Sürücüsü Yakalandı

Kırmızı Bültenle Uluslararası Seviyede Aranan Ş.Ç. ve Ö.A. İle Ulusal Seviyede Aranan M.G. ve S.E.Ö. İsimli Şahısları Ülkemize Geri Getirdik

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Şok İddia!

YGD, Gazetecilere 12 Kategoride Ödüller Verecek

DİYARBAKIR’DA “TÜRKİYE’NİN TEKNOLOJİK GELİŞMESİNDE GENÇLERİN ROLÜ ” SEMPOZYUMU

İçişleri Bakanımız Sn. Ali Yerlikaya'nın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

Jandarmanın Yeni Yardımcısı "Robot Köpek" Envantere Girdi

Düzensiz Göçe Yönelik 420 Bin 269 Kişinin Kimlik Kontrolünün Yapıldığı Denetimlerde 547 Düzensiz Göçmen Yakalandı

İstanbul'da 407, Tokat'ta 1 ve Van'da da 1 olmak üzere 409 Şahıs Gözaltına Alındı

TÜRKİYE’DE BİR İLK: ABB ŞİMDİ DE SOSYAL DESTEK ALAN ASGARİ ÜCRETLİ VE EMEKLİLERİN SAĞLIK KATILIM PAYLARINI ÖDÜYOR

HPV AŞISI VE DİYABET SENSÖRÜ PROJELERİ ÖDÜL GETİRDİ - TÜRKİYE KALİTE DERNEĞİ’NDEN ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE ÖDÜL

Antalya Büyükşehir Belediyesi Boğaçayı Bilim Kurulu yaz tedbirleri için toplandı

BAŞKAN KOTAN KONYAALTI ESNAFIYLA BULUŞTU

Muratpaşa Doğu Garajı’nda Şüpheli Çanta Paniği!

Jandarma Genel Komutanlığı TEKNOFEST’te Yerini Aldı

Sahil Güvenlik Komutanlığı TEKNOFEST’te Yerini Aldı

“NARKOKAPAN-MERSİN” Operasyonu Kapsamında 112 Torbacı Gözaltına Alındı

SASAM İçişleri Bakanlığının desteğiyle 1. SASAM Strateji Zirvesi düzenledi

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın: “Emek, Toplumun Güçlü Yarınlarının Teminatıdır”

Mehmet Fatih Kayhan Öncülüğünde Medya Tanıtım Toplantısı Yapıldı

MSG YAPIM’DAN 1 MAYIS MESAJI: EMEĞİN VE ALIN TERİNİN BAYRAMI KUTLU OLSUN

GAZİPAŞA’DA AFET GERÇEĞİ PANELİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Türk Girişimciliğinin Yükselen Yıldızı: Ahmet Can’ın Başarı Hikayesi

Köksal Selçuk: Emek En Yüce Değerdir – 1 Mayıs İşçi Bayramı Kutlu Olsun
