TRABZON'DA VAHŞET: YAVRU KEDİYİ EZEREK ÖLDÜREN SALDIRGAN ARANIYOR

Trabzon'un Of ilçesinde kimliği belirsiz bir kişi, yavru kediyi vahşice tekmeleyerek ve ezerek öldürdü. Bu olay, hayvanseverlerin büyük tepkisine neden oldu. Saldırganın yakalanması için çalışmalar başlatıldı. 

21 Mayıs 2024
TRABZON'DA VAHŞET: YAVRU KEDİYİ EZEREK ÖLDÜREN SALDIRGAN ARANIYOR

 

Olay, Of ilçesinin İrfanlı Mahallesi Kalyon mevkisinde meydana geldi. Kimliği belirlenemeyen bir kişi, sokakta bulunan elektrik trafosunun yanındaki çimenlik alanda yavru kediye defalarca tekme attı. Daha sonra kediyi ayağıyla ezerek öldüren saldırgan, bir süre istinat duvarı üzerinde oturdu. Aynı bölgeye geri dönen saldırgan, öldürdüğü kediyi eline alarak uzağa fırlattı.

SOSYAL MEDYADA TEPKİLER

Çevredeki bir apartman sakini tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilen bu anlar, kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Trabzon Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği (TRAHAYKO), görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaştı. Paylaşımda, “Bu sefer katil Of-Kalyon’da. Hayvana karşı şiddet artıyor. İnsanoğlu öldürmeyi hayvanda deneyip, sonra insana yöneliyor. Bu tür kişiler önce hapse atılmalı sonra rehabilite edilmeli. Kediyi acımasızca öldürdü.” ifadelerine yer verildi.

YASAL İŞLEM BAŞLATILDI

Mahalle sakinleri ve TRAHAYKO’nun şikayeti üzerine, saldırganın yakalanması için güvenlik güçleri tarafından çalışma başlatıldı. TRAHAYKO Başkanı Lütfiye Tüzün Kurban, yaşanan vahşete tepki göstererek, failin bir an önce yakalanmasını ve hayvana karşı şiddetin son bulmasını istedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.