ANTALYA'DA YABANCI UYRUKLU SAHTE DOKTOR SKANDALI: YÜZLERCE KADINA BOTOKS YAPILMIŞ!

Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Antalya'da ruhsatsız olduğu tespit edilen bir muayenehaneye baskın düzenledi. Baskında tıbbi işlem uygulayan doktorun da sahte olduğu ortaya çıktı. 

14 Mayıs 2024
ANTALYA'DA YABANCI UYRUKLU SAHTE DOKTOR SKANDALI: YÜZLERCE KADINA BOTOKS YAPILMIŞ!

 Antalya'da ruhsatsız güzellik merkezi ve muayenehanelere yönelik baskınlar hız kesmeden devam ediyor. Konyaaltı ilçesinde yetki olmadan botoks ve estetik işlem yapıldığı sosyal medya üzerinden tespit edilen ruhsatsız muayeneye ekipler baskın düzenledi. Yapılan baskında tıbbi işlemleri uygulayan İran asıllı kişinin kendisini doktor olarak tanıttığı ve yüzlerce kadına tıbbi işlem uyguladığı belirlendi.

 Konyaaltı Kaymakamlığı koordinesinde İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından sosyal medya üzerinden tespit edilen ve hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulan, insan sağlığını olumsuz etkileyebilecek ve sadece uzman hekimler tarafından yapılabilecek tıbbi işlemleri yetkisiz, kayıt dışı ve izinsiz biçimde uygulayan İran asıllı kişinin kendisini doktor olarak tanıttığı belirlendi. İranlı asıllı kişi ve işletmeyle ilgili adli ve idari işlem başlatıldı.

 Baskında, iş yerinin ruhsatsız olarak işletildiği tespit edilirken, çeşitli tıbbi malzemeler ele geçirildi. Aramalarda kullanılmış ve açılmış botoks ürünleri, dolgu maddeleri, serumlar, anestezik maddeler ve diğer tıbbi malzemeler bulundu. İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin koordineli operasyonu sonucunda sahte botoks ürünlerine el konuldu ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

(KAYNAK:DHA)

 

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.