ELAZIĞ'DA BİR ÖĞRENCİ SINAVDA KOPYA ÇEKERKEN YAKALAYAN ÖĞRETMENİNİ BIÇAKLADI

Elazığ'da, öğrenci sınav esnasında kopya çekerken, öğretmenini bıçaklayarak yaraladı. Olay, merkezde bulunan Limak Ortaokulu'nda gerçekleşti. 

14 Mayıs 2024
ELAZIĞ'DA BİR ÖĞRENCİ SINAVDA KOPYA ÇEKERKEN YAKALAYAN ÖĞRETMENİNİ BIÇAKLADI

 İddialara göre, 8. sınıf öğrencisi A.B., sınav sırasında kopya çekmeye çalıştı. Sınıfta bulunan sosyal bilgiler öğretmeni A.K., kopya girişiminde bulunan öğrenciyi fark etti ve sınav kağıdını aldı. Ancak öğrenci, kağıdını geri almak için ısrar etti ve ardından yanında bulunan bir bıçağı çıkardı. Öğrenci, hızla yaklaştığı öğretmen A.K.'yi bacağından yaraladı.

 Olayın ardından 112 acil sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralı öğretmen, ilk müdahalesinin ardından Fethi Sekin Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Öğretmenin durumunun iyi olduğu belirtildi.

 Öğrenci gözaltına alındı. Şimdi ise hukuki süreç başladı ve olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

(KAYNAK:İHA)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.