ANTALYA'DA TAKSİ ÜCRETLERİNE ZAM GELDİ: KİLOMETRE BAŞINA 30 TL

Antalya'da taksi ücretlerine yapılan zamla birlikte, 1 Haziran'dan itibaren yeni tarifeler uygulanacak. Antalya Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan tarafından yapılan açıklamaya göre, artan maliyetler nedeniyle taksi ücretlerinde değişiklik yapıldı. 

10 Mayıs 2024
ANTALYA'DA TAKSİ ÜCRETLERİNE ZAM GELDİ: KİLOMETRE BAŞINA 30 TL

 Yeni tarifelere göre, taksimetre açılış ücreti 20 liradan 25 liraya, kilometre ücreti 25 liradan 30 liraya, saat ücreti 84 liradan 120 liraya, indi bindi ücreti ise 60 liradan 100 liraya yükseldi. Bu zamla birlikte, Antalya'da taksi kullanımı maliyeti artacak.

 Antalya Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, artan maliyetler nedeniyle taksi ücretlerine zam yapılmasının kaçınılmaz olduğunu belirtti. Ayrıca, zammın taksi esnafını daha fazla mağdur etmemesi için alındığını ve 1 Haziran'dan itibaren geçerli olacağını duyurdu.

 Başkan Alkan, taksi esnafına destek ve katkılarından dolayı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Muhittin Böcek'e teşekkürlerini iletti.

 Yeni tarifelerin, taksi kullanıcıları ve esnafı üzerindeki etkisi merak konusu olmayı sürdürürken, taksi ücretlerindeki bu artışın Antalya'da ulaşım tercihlerini nasıl etkileyeceği yakından takip edilecek.

 

(KAYNAK:DHA)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.