ANTALYA'DA 21 GÜNDÜR KAYIP OLAN ÇİFTÇİNİN MOTOSİKLETİ ORMANDA BULUNDU

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde, 21 adet haber alınamayan çiftçi Fetullah Kaya'nın (51) arama çalışmaları devam ediyor. 50 kişilik arama kurtarma ekibi, Kaya'nın motosikletini ormanda buldu ve aramalar bu bölgede yoğunlaştırıldı. 

09 Mayıs 2024
ANTALYA'DA 21 GÜNDÜR KAYIP OLAN ÇİFTÇİNİN MOTOSİKLETİ ORMANDA BULUNDU

 Zeytinada Mahallesi'nde yaşayan Fetullah Kaya, 19 Nisan günü saat 15.00 civarında evdeyken kaybolduktan sonra kayboldu. 21 adet haber alınamayan Kaya için arama çalışmaları başlatıldı.

 Jandarma, AKUT ve İHH ekipleri tarafından yürütülen Antalya İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı komando ekipleri ve sivil arama kurtarma ekipleri de katıldı.

 Aramalar sonucu, Fetullah Kaya'ya ait olduğu motosiklette kaydedildi, 7 Mayıs günü Zeytinada Mahallesi'ndeki ormanda bulundu. Yaklaşık 50 kişilik ekip, arama çalışmaları bu bölgede yoğunlaştırıldı.

 

 

(KAYNAK:DHA)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.