SAMSUN’DA KADIN CİNAYETİ

Samsun'da, İngilizce öğretmeni Saadet Çay, boşanma aşamasındaki eşi tarafından silahla vurularak öldürüldü. Olay öncesinde katil kocanın, Saadet Çay’ı görüntülü arayarak intihar edeceğini söylediği ve çift arasında ilçedeki bir yazlık ev nedeniyle bir tartışma çıktığı belirtildi. 

06 Mayıs 2024
SAMSUN’DA KADIN CİNAYETİ

 Samsun'dan gelen bilgilere göre, İlkadım ilçesi 19 Mayıs Mahallesi'nde bulunan bir apartmanda Adem Çay (48) ile boşanma aşamasındaki eşi Saadet Çay (43) arasında gece saatlerinde bir tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından Adem Çay, silahını kullanarak Saadet Çay'ı vurdu. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi, ancak Saadet Çay'ın yaşamını yitirdiği belirlendi.

 Katil koca Adem Çay, olay yerinde gözaltına alındı. Adem Çay'ın daha önce "kasten yaralama, tehdit, yağma ve görevli memura mukavamet" gibi suçlardan kaydı bulunduğu, iki çocuk annesi Saadet Çay’ın da bir ortaokulda İngilizce öğretmeni olarak görev yaptığı öğrenildi.

 İddialara göre, Adem Çay gece saatlerinde eşi Saadet Çay'ı görüntülü arayarak intihar edeceğini, son bir kez çocuklarını görmek istediğini belirtmişti. Bu görüşmenin ardından Saadet Çay, sevgilisi olduğu belirtilen kişi ve çocuklarıyla Adem Çay'ın evine gitmişti. İkilinin arasında, ilçedeki bir yazlık ev nedeniyle yaşanan anlaşmazlık sonrası çıkan tartışmanın, cinayetin gerçekleşmesine neden olduğu öne sürülüyor.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.