CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: "SİYASETTE YUMUŞAMA DÖNEMİ BAŞLADI"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel ile gerçekleştirdiği görüşmeyi değerlendirdi ve bu adımla Türkiye'de siyasetin yumuşama dönemine girdiğini belirtti. Ayrıca, İsrail ile ticaretin durdurulmasına ilişkin de açıklamalarda bulundu. 

03 Mayıs 2024
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: "SİYASETTE YUMUŞAMA DÖNEMİ BAŞLADI"

 Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Üsküdar'daki Çilehane Camii'nde kıldığı cuma namazının ardından gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile gerçekleştirdiği 1,5 saatlik görüşmeye ilişkin konuşan Erdoğan, bu adımın iktidar ve ana muhalefet arasında olumlu bir gelişme olduğunu vurgulayarak, "Bu adımın atılmasıyla siyasetin ülkemizde çok daha yumuşama dönemine girdiğini görüyoruz. Ben de Özgür Bey'e ilk fırsatta böyle bir ziyaretin karşılığını yapacağımı söyledim ki Türkiye'nin, Türk siyasetinin buna ihtiyacı var." ifadelerini kullandı.

 

 Erdoğan ayrıca, İsrail-Filistin çatışmalarına ilişkin de değerlendirmelerde bulundu ve İsrail'in Filistinlilere yönelik acımasız saldırılarına karşı Türkiye'nin sessiz kalmayacağını belirtti. Bu çerçevede, İsrail ile arasındaki ticaretin durdurulmasına karar verdiklerini açıkladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.