MANAVGAT’A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Şırnak’ın Kayaboyun köyünde askeri aracın devrilmesi sonucunda Şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Mustafa Şen, düzenlenen askeri törenle memleketi Manavgat- Çakış’ta son yolculuğuna uğurlandı. 

01 Mayıs 2024
MANAVGAT’A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

 Şehidin cenazesine Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, devlet erkanı ve on binlerce vatandaş katıldı. Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, şehit haberini alır almaz acılı aileyi bir an olsun yalnız bırakmadı. Cenaze töreni öncesinde şehidin baba ocağı olan Çakış Mahallesi’nde Manavgat Belediyesi tarafından taziye çadırları kuruldu, evine Türk Bayrağı asıldı.

 Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, acı haber karşısında kahrolduklarını belirterek şehide Allah’tan rahmet dilediğini söyledi.

Başkan Niyazi Nefi Kara, “Yüreğimiz Şırnak’tan gelen acı haberle yandı. Manavgat’ımızın evladı kardeşimiz Mustafa Şen’in acı haberi hepimizi yasa boğdu. Başta ailesi olmak üzere sevenleri ve silah arkadaşlarına sabırlar diliyorum. Peygamberlikten sonraki en yüce makama erişti. Allah, şehadetini kabul etsin. Bizler şehidimizin emaneti olan ailesini hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Onlar artık bizim de ailemiz. Türk milletinin başı sağ olsun.” dedi.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.