BÜYÜK KONGRE ÖNCESİ, VATAN VE HÜRRİYET PARTİSİ'NDE İSTİŞARE TOPLANTISI

Vatan ve Hürriyet Partisi, büyük kongre öncesi parti içi istişarelerde bulunmak üzere önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya, parti yöneticileri ve il başkanları katıldı. 

27 Nisan 2024
BÜYÜK KONGRE ÖNCESİ, VATAN VE HÜRRİYET PARTİSİ'NDE İSTİŞARE TOPLANTISI

 Toplantı, Vatan ve Hürriyet Partisi Genel Merkezi'nde gerçekleştirildi.
Genel Başkan Vekili Latife Meltem Savaş Yasankal, Parti Teşkilat Başkanı Murat Erdoğan, Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Murat Vilken, Genel Başkan Yardımcısı Nazmi Orçan, Genel Başkan Yardımcısı ve Güneydoğu Anadolu Bölge Sorumlusu Veysel Direkçi ve Genel Sekreter Yardımcısı Nilgün Özyıldırım’ın katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıda, parti içi konular ve kongre öncesi stratejiler ele alındı. Ankara İl Başkanı Hüseyin Balcı, Antalya İl Başkanı Ahmet Küçükali, Mardin İl Başkanı Aziz Aktimur ve Diyarbakır Yenişehir İlçe Başkanı Hasıl Boranç gibi il ve ilçe başkanları da toplantıya katılarak görüşlerini paylaştılar.

Bu istişare toplantısı, Vatan ve Hürriyet Partisi'nin önümüzdeki dönem için planlamalarını şekillendirmek ve parti içi birlik ve beraberliği güçlendirmek amacıyla yapıldı. Parti yöneticileri ve il başkanları, kongre öncesi stratejileri belirlemek ve parti içindeki dayanışmayı pekiştirmek adına verimli bir toplantı gerçekleştirdiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.