VATAN VE HÜRRİYET PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE PARTİ SÖZCÜSÜ MURAT VİLKEN’İN BASIN AÇIKLAMASI

Vatan ve Hürriyet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Murat Vilken, Trabzon’da görev yapan, Bombacı Mülayim olarak tanınan polis memurunun, Trabzon'da gözaltına alınıp Bitlis'e götürüldüğü olay hakkında bir basın açıklaması yaptı. İşte Vatan ve Hürriyet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Murat Vilken’in Basın açıklaması… 

17 Nisan 2024
VATAN VE HÜRRİYET PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE PARTİ SÖZCÜSÜ MURAT VİLKEN’İN BASIN AÇIKLAMASI

Bombacı Mülayim,

Kendisine Bitlis’ten bir polis memurundan gelen mesajı sosyal medyadan paylaşıyor, içerikte Bitlis İl Emniyet Müdürü ve yine polis memuru olan eşi eleştiriliyor ve olay bundan sonra başlıyor.

Pazar günü Bitlis İl Emniyet Müdürü Bitlis’ten esas numarası alıyor, Tem den bir komiser ve polis arkadaşları Bombacının polis olarak görev yaptığı Trabzon’a gidiyor, Trabzon’dan arama kararı alıp Bitlis’e geliyorlar, dün akşam da ek gözaltı süresi alınıyor.

İçişleri Bakanı Sn. Ali Yerlikaya ve Bitlis İl Emniyet Müdürü’ne soruyoruz.

Eğer bu yazılandan başka bir mevzu yoksa ve talimat ile ifadesini aldırabilecekken şerefli bir polis memurunu terör suçlusu muamelesi ile sadece bu sebeple Trabzon’dan alıp Bitlis’e getiriliyorsa, bu görevi kötüye kullanmak değil mi ?

Bu durum hukuka uygun mu ?

Olayın ilk anından itibaren Vatan ve Hürriyet Partisi olarak avukat arkadaşlarımızla konuyu yakından takip ediyoruz.

Gerçek anlamda hukuk zemininde yapılmayacak her işlem için yeni yeni marjinal kararlar alıp aksiyon almaktan çekinmeyip, Anayasal hakkımız olan demokratik protesto hakkımızı da kullanacağız.

Hukuksuzluk devam edildiği takdirde konuyla ilgili alacağımız ve uygulamaya koyacağımız kararları sırasıyla işleme almaktan çekinmeyeceğiz.

 

VATAN VE HÜRRİYET PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE PARTİ SÖZCÜSÜ

MURAT VİLKEN

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.