ANTALYA'DA 34 KİLOGRAM ESRAR ELE GEÇİRİLDİ

Antalya'nın Kepez ilçesinde polisin gerçekleştirdiği operasyonda, bir şahsın evinde 34 kilogram esrar maddesi ele geçirildi. 

15 Nisan 2024
ANTALYA'DA 34 KİLOGRAM ESRAR ELE GEÇİRİLDİ

 Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı doğrultusunda, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından uyuşturucu maddelerin kaynağının kurutulması, ticaretinin ve kullanımının engellenmesi amacıyla yapılan çalışmada, farklı illerden temin edilen yüklü miktarda uyuşturucu maddenin Antalya'ya getirilerek Kepez ilçesinde bulunan bir ikamette depolandığı bilgisi üzerine operasyon düzenlendi. Yapılan aramada, 34 kilogram esrar maddesi ele geçirildi. Operasyon kapsamında 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma' suçundan yakalanan N.A. isimli şüpheli, sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

 

 Bu olayla ilgili soruşturma devam ederken, polis ekipleri uyuşturucu ticaretiyle mücadele kapsamında çalışmalarına devam ediyor.

 

(KAYNAK: DHA)

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.