ANTTALKS’IN KONUĞU BEDRETTİN DALAN

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Anttalks etkinliği kapsamında 1984-1989 yılları arası İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmış ve Yeditepe Üniversitesi kurucusu olan Bedrettin Dalan, 24 Mart Pazar günü 16.00’da AKM’de Antalyalılarla buluşacak. 

22 Mart 2024
ANTTALKS’IN KONUĞU BEDRETTİN DALAN

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin paylaşmaya değer fikirleri, yaşamları ve deneyimleri, başta gençler olmak üzere Antalyalılarla paylaşmak için geçtiğimiz yıl başlattığı Anttalks söyleşileri, ‘Türk Kimliği ve Tarihi’’ konulu söyleşi etkinliğiyle devam ediyor.  Anttalks; ‘Türk Kimliği ve Tarihi’’ söyleşisinin konuğu 1984-1989 yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmış ve Yeditepe Üniversitesi'nin kurucusu olan Bedrettin Dalan olacak.

ANTALYALILAR DAVETLİ

Dalan, hayatı boyunca yaptığı çalışmalarla ve sahip olduğu deneyimlerle “Türk Kimliği ve Tarihi”  hakkında Antalyalıları bilgilendirecek. Bedrettin Dalan’ın konuk olacağı Anttalks etkinliği 24 Mart Pazar günü saat 16.00’da AKM Aspendos Salonu’nda gerçekleştirilecek. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek “Türk Kimliği ve Tarihi” söyleşisi için tüm Antalyalıları davet etti.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.