“100. Yıl G3 Girişimcilik Zirvesi" düzenlenecek

Antalya Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yılında girişimcilik alanında önemli isimleri bir araya getiriyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği ev sahipliğinde, GEN Türkiye, Habitat Derneği, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile 1 Kasım Çarşamba günü saat 13.30’da Akra Otel’de "100. Yıl G3 Girişimcilik Zirvesi" düzenlenecek. 

30 Ekim 2023
“100. Yıl G3 Girişimcilik Zirvesi" düzenlenecek

Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla düzenlenecek olan ve Open House Meeting Mentor - Girişimci Buluşmasıyla başlayacak olan “100. yıl G3 Girişimcilik Zirvesi” girişimcilerin, Türkiye’nin önde gelen mentörleri ve iş insanlarıyla buluşmasını sağlayacak. Zirve; Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, GEN Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Aydın, ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Akın Akıncı, Habitat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Hazır, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, TÜRKONFED Başkanı Süleyman Sönmez, TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu ve KAGİDER Başkanı Emine Erdem gibi girişimcilik ekosisteminin önemli isimlerini ve konuşmacıları Antalya iş dünyası ile bir araya getirecek. 


İŞ DÜNYASININ ÖNEMLİ İSİMLERİNİ AĞIRLAYACAK
1 Kasım Çarşamba günü 13.30’da Akra Otel’de düzenlenecek zirve "Türkiye'den Dünyaya Bedel Teknoloji Girişimi Çıkarmak", "Nesiller Arası Girişimcilikte Dönüşüm", "Kadın Girişimcilerle Değişen Dünya ve Ekosistemi Güçlendiren Aktörler" başlıklı panellerle iş dünyasının önemli isimlerini ağırlayacak. Girişimcilik, sivil toplum ve dijital dönüşüm dünyasının önde gelen temsilcilerinin deneyimlerini aktaracağı etkinlik kapsamında, alanında uzman girişimciler tecrübelerini katılımcılar ile paylaşacak; girişimcilik politikaları, girişimcilik ekosisteminin hızlandırıcı ve destekleyici aktörleri mercek altına alınacak. Zirvenin sunuculuğunu ise Gazeteci Yazar Özlem Gürses yapacak. 

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.