Büyükşehir’den Serik Belek turizm bölgesine dev yatırım

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ASAT Genel Müdürlüğü ve BETUYAB işbirliğinde 240 milyon TL yatırım bedelli çalışma gerçekleştiriyor. Çalışma kapsamında yetersiz kalan içme suyu hatlarında yenileme yapılacak. Ayrıca Belek bölgesini besleyen TİGEM içme suyu üretim tesisi, 5 depo ve 3 terfi merkezinin elektrik mekanik ve inşai tadilatı gerçekleştirilecek. 

31 Mayıs 2023
Büyükşehir’den Serik Belek  turizm bölgesine dev yatırım

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ASAT Genel Müdürlüğü ve BETUYAB işbirliğinde 240 milyon TL yatırım bedelli çalışma gerçekleştiriyor. Çalışma kapsamında yetersiz kalan içme suyu hatlarında yenileme yapılacak.

 

 Ayrıca Belek bölgesini besleyen TİGEM içme suyu üretim tesisi, 5 depo ve 3 terfi merkezinin elektrik mekanik ve inşai tadilatı gerçekleştirilecek. 


 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.