CHP’Lİ OYKUN BAŞAR İKTİDAR ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar ve yönetim kurulu üyeleri, 14 Mayıs’ta yapılması planlanan genel seçimlerde Millet İttifakı’nı iktidara taşımak amacıyla kolları sıvadı. 

10 Mart 2023
CHP’Lİ OYKUN BAŞAR İKTİDAR ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

6’lı Masa tarafından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adayı gösterilmesiyle başlayan seçim sürecinin, toplumda büyük bir heyecan yaratmasının ardından CHP Manavgat İlçe Örgütü de Millet İttifakı’nın iktidara gelmesi için kolları sıvadı. Toplumun tüm kesimleriyle hemen hemen her gün buluşan CHP’li Başar ve yönetimi, vatandaşların dertlerini dinliyor, AK Parti döneminde meydana gelen tüm sorunların Millet İttifakı iktidarında nasıl çözüme kavuşacağını aktarıyor. CHP heyetiyle bir araya gelen vatandaşlar büyük bir sevinçle onları karşılamayı da ihmal etmiyor.

 

Mevcut siyasi iktidarın topluma verecek bir şeyi kalmadığını ve ülke yönetiminde liyakatsızlığın kural haline geldiğini belirten CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, 6’lı masanın tüm bileşenleri olarak sıkmadık el ve çalmadık kapı bırakmayacaklarını belirtti. CHP’li Başar, “6’lı masa tarafından Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilmesi gerek toplumumuzda gerekse bizler de büyük bir heyecan ve umut yarattı. 15 Mayıs sabahı güzel bir Türkiye’ye uyanmak istiyoruz. Daha yaşanılabilir, hukukun ve adaletin egemen olduğu, hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği, kadınlarımızın hak ettiği değeri gördüğü, gençlerin gelecek kaygısı yaşamadığı ve emekçinin alın terinin karşılığını aldığı bir Türkiye hedefi ile yola çıkıyoruz. İnanıyorum ki milletimiz işi ehline teslim edecek ve bu yağma düzenine son verecektir. Mevcut siyasi iktidar, yandaşı zengin etmek ve halkımızı perişan etmek dışında hiçbir varlık göstermiyor. Biz bu saltanat düzenini 13’ncü Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu ve 6’lı masanın tüm bileşenleri olarak yıkacağız. Millet İttifakı’nı iktidara taşımak için ve ülkemizi hak ettiği bir şekilde yönetmek için var gücümüzle çalışacağız. Başlıyoruz başlıyoruz başlıyoruz. Ayrıca, ülkemizde büyük bir yıkıma neden olan depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum, milletimizin başı sağolsun, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP’li belediyelerimiz büyük bir sorumluluk örneği göstererek vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edecektir” dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.