BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ OSMANİYE’DE HASAR TESPİT ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

1900 binada çalışma yapıldı 

01 Mart 2023
BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ OSMANİYE’DE HASAR TESPİT ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde görevli inşaat mühendisleri ve inşaat teknikerlerinden oluşan ekipler Osmaniye’de depremden etkilenen binalarda hasar tespit çalışmalarını sürdürüyor. 

Türkiye’yi acıya boğan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından tüm kamu kurum ve kuruluşları el birliğiyle bölgede yaraları sarmaya çalışıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde görevli inşaat mühendisi ve inşaat teknikerlerinden oluşan ekipler de çalışmalarda aktif görev alıyor. Büyükşehir ekipleri, depremlerden etkilenen illerden biri olan Osmaniye’de hasarlı binaların tespitine devam ediyor. 8 kişiden oluşan 4 ekip, merkez ve köylerde 10 günde 1900 binada hasar tespit çalışması yaptı. Depremden hasar gören binaların az, orta ve ağır hasarlı olup olmadıklarına dair tespitleri yapan ekipler, binalara yapı tespit belgesi yapıştırıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.