KONYAALTI’NA ‘FORE KAZIK’ ZORUNLULUĞU GELİYOR

Konyaaltı Belediyesi, ilçe genelinde zemin araştırması yaparak ihtiyaç duyulan bölgelerde inşaat temeline fore kazık sistemini zorunlu hale getirecek. Konuyla ilgili madde, 2 Mart Perşembe günü saat 14.00’te düzenlenecek belediye meclisinde oylamaya sunulacak. 

28 Şubat 2023
KONYAALTI’NA ‘FORE KAZIK’ ZORUNLULUĞU GELİYOR

 Konyaaltı Belediyesi, yaşanan deprem felaketinden sonra ilçe genelinde bir yandan mevcut yapıların denetimi için bir yandan da yeni yapılacak binalar için harekete geçti. İlçe genelinde uzman ekiplerin yapacağı zemin araştırması sonrasında gerekli görülen yerlerde inşaat yapımında fore kazık kullanımı zorunlu hale gelecek. Konuyla ilgili madde, 2 Mart Perşembe günü saat 14.00’te yapılacak belediye meclisinde gündeme alınıp oylanacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.