KEPEZ’DEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA ATÖLYE ÇALIŞMASI

Kepez Belediyesi, deprem felaketi sonrasında aileleri ile beraber Antalya’daki otellere yerleştirilen depremzede çocuklara rehabilitasyon amacıyla özel atölye çalışması sunuyor. 

19 Şubat 2023
KEPEZ’DEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA ATÖLYE ÇALIŞMASI

 Kahramanmaraş merkezli, 10 ilde meyadane gelen ve büyük yıkımlara neden olan deprem felaketinin yaraları hızla sarılmaya çalışılıyor. Deprem felaketinin yaşandığı ilk günden itibaren depremzedelerin yardımına koşan Kepez Belediyesi, Antalya’daki otellere yerleştirilen vatandaşlarımız içinde tüm imkanlarını seferber ediyor. Çocuk ve gençlerin eğitimlerine ve sosyal yaşamlarına önemli katkılar sunan Kepez Belediyesi, Antalya’daki otellere yerleştirilen depremzede çocuklarıda unutmadı.

 Çocukların deprem psikolojisini üzerlerinden atmaları için çeşitli etkinlikler düzenleyen Kepez Belediyesi, rehabilitasyon amacıyla çeşitli atölye çalışmaları gerçekleştiriyor. Antalya’da misafir edilen depremzede çocuklara  Kepez Oyun Atölyeleri tarafından birbirinden renkli etkinlikler hazırlanıyor.

 Okul öncesi öğretmenlerin gözetiminde afetzede çocuklara, resim, oyun ve el becerilerini geliştirici atölye çalışmaları yapılıyor. Resim çalışmaları ile içsel düşüncelerinin dışa vurumu, oyunlar ve el beceri çalışmalarıyla da yaşadıkları felaketin olumsuz izlerinden bir nebze olsada uzaklaşmaları sağlanıyor. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.