KORKUTELİ’DE KARLA YOĞUN MÜCADELE

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan yollarda karla mücadele ve tuzlama çalışması yapıyor. 

14 Ocak 2023
KORKUTELİ’DE KARLA YOĞUN MÜCADELE

 Antalya’da sahil kesimlerinde etkili olan sağanak yağış yüksek kesimlerde kara dönüşerek, hayatı olumsuz etkiledi. Korkuteli’nin yüksek kesimlerinde kar kalınlığı yer yer 50 santimetreye ulaştı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Korkuteli ilçesinde etkisi daha çok hissedilen kar nedeniyle kapanan yolları ulaşıma açmak için seferber oldu.

 Kırsal Hizmetler ekipleri, Korkuteli genelindeki tüm grup yollarını trafiğe açık tutmak için yoğun bir mesai harcadı. Yolda kalan araçlar kurtarıldı. Gün boyu devam eden karla mücadele çalışması ile birlikte yollardaki buzlanmalara karşı da tuzlama çalışması yapıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.