MUSTAFA GÜL’DEN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Antalya'nın önde gelen isimlerinden olan, önceki dönem Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül Gazeteciler günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 

09 Ocak 2023
MUSTAFA GÜL’DEN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Mustafa Gül, gazeteciler günü için yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi.

"Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından olan Türk Basını, her zaman ve her yerde doğru haber vererek, objektif davranarak, zaman mevhumu gözetmeden görevini yerine getirmeye çalışmaktadır.
 Basın meslek ilkeleri doğrultusunda, görev ve sorumluluklarının bilincinde çalışan, kamuoyunun bilgilendirilmesinde büyük özveri gösteren tüm gazetecileri kutlarken, Gazetecilere ekonomik ve sosyal imkânlar sağlayan ve 10 Ocak 1961 tarihinde yürürlüğe giren 212 sayılı yasanın kabulü nedeniyle ilan edilen “Çalışan Gazeteciler Günü”nde medyamızın tüm çalışanlarına içten sevgi ve selamlarımı sunuyor, başarılarının devamını diliyorum. Sevgi ve Saygılarımla."

 

 Yeşilçam Medya olarak sayın Gül'e, tüm meslektaşlarımız adına teşekkür ederiz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.