BÜYÜKŞEHİR KEPEZ’DE 360 ÇOCUK KAPASİTELİ KREŞ AÇACAK

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, her ilçede kreş sözü projesi kapsamında Kepez’de 18 derslikli 360 çocuk kapasiteli kreş açacak. 

03 Ocak 2023
BÜYÜKŞEHİR KEPEZ’DE 360 ÇOCUK KAPASİTELİ KREŞ AÇACAK

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek,19 ilçeye kreş sözü yerine geliyor. Başkan Muhittin Böcek, kadınların çalışma hayatında daha çok yer alması ve ailelerin çocuklarını güvenle bırakabileceği modern kreş projesini bu kez Kepez’de hayata geçiriyor. Büyükşehir Belediyesi, Cam Piramit, Yenigün, Gündoğmuş, Serik, Kaş Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi’nden sonra da Kepez’de 18 derslikli 360 çocuk kapasiteli kreş açacak. Kanal Mahallesi’nde hizmete girecek, kreşte tadilat işlemleri tüm hızıyla sürüyor.  

5 İLÇEDE YENİ KREŞLER YAKINDA EĞİTİME BAŞLIYOR

Çocukların fiziksel ve sosyal gelişimleri için her türlü imkanın sağlandığı, detaylı programların hazırlandığı kreş çok amaçlı olarak tasarlandı. 3 katlı binada hizmet verecek kreş, çocukların nitelikli eğitim alabileceği ve kaliteli zaman geçireceği bir merkez olacak. Kreşte 4-6 yaş grubu çocuklara kişisel gelişim ve okul öncesi eğitimi verilecek. 18 ayrı sınıfta uzman personel tarafından eğitim alan çocuklar için ayrıca çok amaçlı oyun ve spor alanı da bulunacak. Öte yandan Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Muratpaşa Güzeloba Mahallesi’nde 12 derslik, Kumluca’da 13 derslik, Finike’de 12 derslik, Gazipaşa’da 5 ve Manavgat 5 derslikli kreşlerin yapımı da tamamlandı. Yeni kreşlerin hizmete girmesiyle toplam kreş sayısı 11’e ulaşacak.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.