KONYAALTI’NDA PANDEMİNİN ETKİLERİ SİLİNİYOR

Konyaaltı Belediyesi, vatandaşın pandemi sürecinde yaşadığı olumsuz etkileri ortadan kaldırmak için Doç. Dr. Veysi Çeri’nin konuşmacı olarak katıldığı “Teknoloji Bağımlılığı’’ konulu seminer düzenledi. 

23 Kasım 2022
KONYAALTI’NDA PANDEMİNİN ETKİLERİ SİLİNİYOR

Konyaaltı Belediyesi, “Pandeminin olumsuz etkilerini ortadan kaldırma buluşmaları’’ kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleyerek vatandaşları bilgilendiriyor. Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde yoğun katılım ile gerçekleşen etkinlikte, Çocuk ve Genç Psikiyatristi Doç. Dr. Veysi Çeri “Teknoloji Bağımlılığı’’ konusunda dinleyicileri bilgilendirdi. Pandeminin insanların ruh sağlığı üzerine etkilerinin neler olduğundan ve bu sorunların çözümü ile ilgili neler yapılabileceğinden de söz eden Doç. Dr. Veysi Çeri, özellikle çocukların psikolojilerinin önemine ve ebeveynlerin bu duruma karşı sorumluluklarına dikkat çekti.

 Pandemi sürecinin özellikle çocuklar ve gençler üzerinde teknoloji bağımlılığı başta olmak üzere birçok olumsuz etki bıraktığını ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, “Uzun yıllar boyunca unutamayacağımız zorlu bir süreç yaşadık. Çocuklarımız ve gençlerimizin bu süreçte ortaya çıkan sorunlarla başa çıkabilmeleri çok kolay değil. Çocuklarımızın, eskiden olduğu gibi normal yaşamlarına devam edebilmeleri için bu gibi etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz’’ dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.