2033 SOKAK’TA ÇALIŞMA BAŞLADI

Muratpaşa Belediyesi, Antalya’nın iki ana ulaşım aksı Bülent Ecevit ve Barınaklar bulvarlarını birbirine bağlayan Çağlayan Mahallesi 2033 Sokak’ta yenileme çalışmalarına başladı. 

14 Kasım 2022
2033 SOKAK’TA ÇALIŞMA BAŞLADI

 Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin cadde ve sokak yenileme çalışmaları devam ediyor. 8 yıl içinde 400 kilometreden uzun cadde ve sokağa baştan sona yenileyen Muratpaşa Belediyesi, yeni haftada Çağlayan Mahallesi’nden iş başı yaptı. Kentin ana ulaşım akslarından ve birbirine paralel uzanan Bülent Ecevit Bulvarı ve Barınaklar Bulvarı’nı bağlayan 2033 sokakta Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, eski asfaltın sökümüne başladı.

 Çalışmaların bu hafta tamamlanması hedeflenirken iki bulvarı birbirine bağlayan sokakta taşıt trafiği kontrollü olarak sağlanıyor. Yetkililer, sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uyulması konusunda uyarıda bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.