ALTIN PORTAKAL SİNEMA TIRI’NIN TURU SÜRÜYOR

59. Antalya Altın Portakal Film Festivali için geri sayım sürerken, günler öncesinden yola çıkan Altın Portakal Sinema Tırı ilçe ilçe gezmeyi sürdürüyor. 19 Eylül tarihinde Antalya’nın doğusundan ve batısından yolculuğuna başlayan iki ayrı sinema tırı 10 günde 13 farklı ilçeye sinema keyfi yaşattı. 

30 Eylul 2022
ALTIN PORTAKAL SİNEMA TIRI’NIN TURU SÜRÜYOR

Bu yıl 1-8 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali öncesinde yola çıkan Altın Portakal Sinema Tırı, ilçe ilçe geziyor. Sinema Tırı son olarak Döşemealtı, Elmalı ve Korkuteli de sinemaseverlerle buluştu. 

DÖŞEMEALTI’NDA FİLM KEYFİ

Altın Portakal Tırı Aslan Hürkuş Kayıp Elmas filmi ile Aykut Enişte 2 filmini her yaştan sinemasever ile buluşturmaya devam ediyor. Döşemealtı Kent Meydanı’nda Aykut Enişte 2 filminin gösterimini gerçekleştiren sinema tırı, Aslan Hürkuş Kayıp Elmas filmini ise çocuklar ile buluşturdu. Çocuklar filmi büyük bir keyifle izledi. 

ELMALI VE KORKUTELİ

Altın Portakal Gezen Sinema Tırı Elmalı ilçesinde de Cumhuriyet Meydanı’nda Aslan Hürkuş Kayıp Elmas filmini çocuklar ile buluşurdu. Filme başta çocuklar olmak üzere Elmalı halkı büyük ilgi gösterdi. Türkiye'de 1 milyonun üzerinde gişe yapan animasyon türündeki Aslan Hürkuş Kayıp Elmas filmi Elmalı’da serin ve açık havada keyifli anlar yaşattı. Sinema Tırı Korkuteli İlçesi’nde de Şehitler Anıtı Önünde Aykut Enişte 2 Filminin gösterimini gerçekleştirdi.  

Altın Portakal Sinema Tırı 8 Ekim’e kadar farklı ilçelerde Antalyalı sinemaseverlerle buluşmayı sürdürecek. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.