BERNA TAN'DAN KONYASPOR YÖNETİMİNE SİTEM DOLU MESAJ!

Konyaspor'un 11-19 Haziran günlerinde gerçekleşecek 100. yıl kutlama etkinliklerinde bir çok sanatçı verecekleri konserlerle Konya halkıyla buluşacaklar. 

31 Mayıs 2022
BERNA TAN'DAN KONYASPOR YÖNETİMİNE SİTEM DOLU MESAJ!

Konyaspor taftarları  güçlü ses Berna Tan'ın seslendirdiği "Kına" adlı şarkısıyla türübünlerde hemen hemen her maçlarda hep bir ağızdan okuyarak stadyumda coşku dolu maçlarda takımlarınını şampiyonluğa taşımalarında etken oldular.

Berna Tan sosyal medya hesabında konser etkinliklerinde kendisine yer vermeyen Konyaspor yönetimine sitem etti;

Sevgili büyük Konyaspor taraftarı, tüm galibiyet sevinçlerinizi şarkımla paylaşıp benide kulübünüzün taraftarı yaptığınız için öncelikle teşekkür ediyorum . Sizlerden gelen çok fazla mesaj üzerine bu açıklamayı yapmak zorunda hissettim kendimi sizlere karşı. 100. yıl etkinliklerinde bana teklif gelmediği için sizlerle olamıyorum.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.