KONSERVATUVAR YAZ KURS KAYITLARI 6 HAZİRAN’DA BAŞLIYOR

Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı, Antalyalıların sanat dolu bir yaz geçirmesi için ücretsiz yaz kursları düzenliyor. Piyano, keman, viyolonsel, yan flüt gibi enstrüman kurslarının yanında modern dans, halk oyunları, şan ve dramatik yazarlık eğitiminin de yer aldığı kurs başvuruları 6-17 Haziran’a tarihleri arasında yapılacak. 

27 Mayıs 2022
KONSERVATUVAR YAZ KURS KAYITLARI 6 HAZİRAN’DA BAŞLIYOR

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı, yaz kursları ile geleceğin sanatçılarını yetiştirmeyi hedefliyor. Sanata ilgisi olanların yaz tatilini verimli kullanmalarını ve yeteneklerini ortaya çıkarmayı amaçlayan ‘yaz kursları’ alanında uzman ve deneyimli öğretmenler eşliğinde gerçekleşecek. 

6-17 HAZİRAN ARASI BAŞVURU YAPILACAK

Konservatuvar yaz kursları başvuruları 6-17 Haziran tarihleri arasında yapılacak. Yaz kurslarında piyano, keman viyolonsel, gitar, mandolin, bağlama, ud, yan flüt, kanun, ritim, modern dans ve halk oyunları, tiyatro, yaratıcı drama, şan gibi farklı sanat dallarında eğitim verilecek. Çoksesli çocuk korosu,  çoksesli gençlik korosu, TSM çocuk korosu, TSM gençlik korosu ses ve saz kurslarına da başvuru yapılabilecek. Başvurular 6 Haziranda www.antalya.bel.tr adresinden online yapılacak. 1 Temmuz’da başlayacak dersler 31 Ağustos’ta sona erecek. 

 

Başvuru yapmak isteyenler detaylı bilgiye 0 242 248 83 66 numaralı telefondan ulaşabilecek. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.