KONYAALTI’NDAN İSTANBUL NAĞMELERİ KONSERİ

Konyaaltı Belediyesi Türk Sanat Müziği Nazariyat Korosu 15 Nisan’da İstanbul Nağmeleri Konseri ile sahne alacak. Şef Sonay Koca Mutlu yönetiminde ki konser Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde saat 20.30’da başlayacak 

13 Mayıs 2022
KONYAALTI’NDAN İSTANBUL NAĞMELERİ KONSERİ

Kültür ve sanat etkinlikleri ile vatandaşları buluşturmaya devam eden Konyaaltı Belediyesi şimdi de Türk Sanat Müziği severlere müzik ziyafeti sunacak.

Konyaaltı Belediyesi Türk Sanat Müziği Nazariyat Korosu müzikseverlerle buluşacak. 15 Mayıs Pazar günü saat 20.30’da, Sonay Koca Mutlu’nun şefliğindeki konserde sahne alacak koro müzik ziyafeti sunacak. Türk Sanat Müziği’nin sevilen eserlerinin seslendirileceği İstanbul Nağmeleri konseri Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

SAHNE GENÇLERİN

Konyaaltı Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik dolayısı ile ‘Sahne Senin’ etkinliği kapsamında gençleri sahneye davet etti. Düzenlenecek etkinlikte gençler sahne alma fırsatı yakalayacak. 14 Mayıs’ta başvuruları sona erecek etkinliğe katılmak isteyen gençler, online kayıt işlemlerini  www.konyaalti.bel.tr  adresinden veya 0242 245 55 25 hizmet numarasını arayarak yapabilir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.