CHP’Lİ KARA’DAN 1 MAYIS MESAJI

CHP Korkuteli İlçe Başkanı Şeyhali Kara, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla işçilerin, emekçilerin bayramını kutladı. 

30 Nisan 2022
CHP’Lİ KARA’DAN 1 MAYIS MESAJI

CHP İlçe Başkanı Kara, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle yayınladığı mesaj ile işçilerin bayramını kutladı. İşçilere seslenen Kara, "Sorunlarınız var, biliyoruz. Çaresizlik içerisinde olanlar var, onu da biliyoruz. Ama sizden tek isteğimiz var, sakın ola umutsuzluğa kapılmayın" çağrısında bulundu.

Kara, Türkiye'deki artan işsizliğe dikkat çekerek, "Milyonlarca işsizimiz var, bir işsizler ordusu yaratıldı. Bunun da farkındayız ama hep beraber bu ülkede örgütlü işçi mücadelesini başlatacağız. Çalışanlar, alın teri dökecek ve emeklerinin karşılığını alacaklar. Sendikalı olacaksınız. Haklarınızı size teslim edeceğiz. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde bu ülkede barışı, huzuru, her evde huzuru sağlamaya söz veriyoruz. Sizin, alın terinin her zaman yanında olacağız" diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.