23. GELENEKSEL KUMLUCA YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ’NDE HASRET SONA ERİYOR

Türkiye’nin dört büyük güreşlerinden biri olan Kumluca Yağlı Pehlivan Güreşleri kıran kırana geçecek müsabakalarla 06-07-08 Mayıs 2022 tarihlerinde Kumluca Karatepe Stadında 23. Kez gerçekleşecek. 

29 Nisan 2022
23. GELENEKSEL KUMLUCA YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ’NDE HASRET SONA ERİYOR

Bu yıl Kumluca Yağlı Pehlivan Güreşleri, 24 Nisan -15 Mayıs 2022 tarihleri arasında Kumluca Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında gerçekleşecek.

2021 yılında 22. Geleneksel Kumluca Yağlı Pehlivan Güreşlerinde ağalık ihalesini kazanan, Niyazi Çiftçi ağalık bedelini Güreş Komitesi adına Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu’na teslim etti. 3 yıl üst üste güreşlerde ağalık yaparak ebedi ağalık kemerinin sahibi olan Niyazi Çiftçi bu yılda ağalık yarışında iddiasını koruyor.

Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu; ‘’Bütün Güreş severleri 6,7,8 Mayıs’ta Kumluca’mızdaki, 23. Geleneksel Kumluca Yağlı Pehlivan Güreşlerine bekliyoruz. Artık heyecan dorukta günler kaldı, saatler kaldı. Burada üç dönemdir dualı çayırlarımızda bizi hiç yalnız bırakmayan, o ağalık destekleriyle her zaman bizim pehlivanlarımızın, güreş camiamızın ve Geleneksel Kumluca Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin yanında olan Sayın Niyazi Çiftçi Ağamıza ben buradan hem teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarımızda bize destek olacak olan tüm buradaki güreş severlerden de desteklerini devam ettirmelerini diliyoruz. Biz buradan bu heyecanı artık günler kala ben tekrar bir çağırıda bulunup 6,7,8 Mayıs’taki Geleneksel Kumluca Yağlı Pehlivan Güreşlerine herkesi bekliyoruz’’ dedi.

2021 Güreş Ağası Niyazi Çiftçi, ‘’6,7,8 Mayıs’ta dualı çayırlarımıza tüm güreş severlerimiz davetlidir. Kumluca er meydanına tüm halkımızı bekliyorum’’ dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.