MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN 23 NİSAN SANTRAÇ TURNUVASI

Manavgat Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası, Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı. 

18 Nisan 2022
MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN 23 NİSAN SANTRAÇ TURNUVASI

Manavgat Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle 16-17 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen turnuvaya, Açık Yaş Kategorisi ve Genel Kategori dalında toplamda 300 çocuk ve genç katıldı. Satranç turnuvasına katılan çocuklar, dereceye girebilmek için iki boyunca ter döktü. Dereceye girenlere madalyalarını Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i temsilen başkan yardımcısı Mustafa Ceylan takdim etti.

Turnuvayı büyük bir merakla takip eden ailelerin heyecanı ise neşeli anlara sahne oldu. Çocukların iki gün boyunca hem eğlendiğini hem de kendilerini geliştirdiğini belirten aileler, turnuvanın düzenlenmesinden dolayı Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “ Gençlerimizin ve çocuklarımızın zeka oyunları ile kendilerine olan özgüvenini geliştirmelerine katkı sağlıyoruz. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün çocuklarımıza verdiği değer ve öneme ithafen düzenlenen turnuvayı da her sene geleneksel hale getirdik. Müsabakalara katılan tüm çocuklarımıza teşekkür ediyor, dereceye giren ve emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.