FEVZİ ÇAKMAK MAHALLESİ’NE KALDIRIM

Kepez'i daha güzel ve modern bir görünüme kavuşturmak için çalışan Kepez Belediyesi, cadde ile sokaklardaki yol ve kaldırım çalışmalarını da hummalı bir şekilde sürdürüyor. 

14 Nisan 2022
FEVZİ ÇAKMAK MAHALLESİ’NE KALDIRIM

Yeni yılın ilk meclisinde alınan kararla ilçenin kuzeyindeki Masa Dağını, Çankaya Mahallesi’ne bağlayan, Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki yol aksına Antalyalı, Kandilli Rasathanesi kurucusu ve ilk müdürü gökbilimci Mehmet Fatin Gökmen Caddesi isminin verilmesi oy birliğiyle kabul edilmişti. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yeni ismiyle Mehmet Fatin Gökmen Caddesine taş duvar çalışması gerçekleştirdi. Altyapı ve düzenleme çalışmalarının ardından yaya güvenliği için yeni kaldırım inşa sürecine başlayan Fen İşleri Ekipleri, Fatin Gökmen Caddesini modern görünümüne kavuşturuyor. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Fevzi Çakmak Mahallesi Fatin Gökmen Caddesi’ne 750 metre bordür çalışmasının yapılmasının ardından 1250 metrekare beton kaldırım çalışması yapılacak. Kepez Belediyesi, ilçenin 68 mahallesinde güvenli ve konforlu kaldırımlarla buluşturmaya devam edecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.