MURATPAŞA’NIN FARKI

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konuksever Mahallesi’nde düzenlenen iftarda “Bizim şehrimizi şehir yapan aramızdaki aşk, aramızda ki sevgidir” dedi. 

12 Nisan 2022
MURATPAŞA’NIN FARKI

 Antalya’da, Muratpaşa Belediyesi Ramazan ayında, geleneksel hale gelen mahalle iftarlarına devam ediyor. Ramazan ayının 10’uncu gününde Konuksever Mahallesi’nde kapalı pazar yerinde düzenlenen iftarda mahalle sakinleri bir araya geldi. İftara vatandaşların yanı sıra Başkan Ümit Uysal, eşi Ümran Uysal, CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin belediye meclis üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri katıldı.

 Çocukların ezan saatini palyaço gösterileriyle eğlenerek beklediği iftarda Başkan Uysal ve eşi Ümran Uysal da mahallelilerle sıraya girdi, yemeklerini aldı ve iftar saatini beklemeye başladı. Ezanın okunmasıyla birlikte Muratpaşa Belediyesi’nin iftar sofrasında yüzlerce kişi orucunu açtı.

 İftarın ardından Başkan Uysal, yaptığı konuşmada “Bir şehir aynı sofraya oturabiliyor mu, bir şehir tasada ve kıvançta beraber mi, ruhu var mı, insanların bir birine gönlü var mı? Bir şehri şehir yapan işte bu. Bizim şehrimizi şehir yapan aramızda ki aşk, aramızda ki sevgidir. Gerisi de boştur” ifadelerine yer verdi. Başkan Uysal’ın konuşmasının ardından Konuksever’de iftar gecesi çocuklar için Hacivat – Karagöz gösterisiyle sona erdi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.