BÜYÜKŞEHİR’İN RAMAZAN ETKİNLİKLERİ SÜRÜYOR

Çiğdem Gürdal’dan Türk Sanat Müziği ziyafeti 

08 Nisan 2022
BÜYÜKŞEHİR’İN RAMAZAN ETKİNLİKLERİ SÜRÜYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan Etkinlikleri kapsamında Çiğdem Gürdal konser verdi. Türk Sanat Müziği’nin birbirinden değerli eserlerini seslendiren Gürdal, Antalyalılara müzik dolu bir Ramazan gecesi yaşattı. 

Ramazan Etkinliklerinin değişmeyen adresi Karaalioğlu Parkı her gece birbirinden renkli konserlere ve etkinliklere ev sahipliği yapmayı sürdürüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan etkinlik programının 6’ncı gününde Türk Sanat Müziği sanatçısı Çiğdem Gürdal Antalyalılarla buluştu. 

YEŞİLÇAM ŞARKILARI BÜYÜLEDİ

Birçoğu Yeşilçam filmleriyle hafızalarımıza kazınan şarkılardan oluşan bir repertuar ile sahneye çıkan Gürdal’a, Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Türk Sanat Müziği İcra Heyeti eşlik etti. Gürdal’ın seslendirdiği, Türk Sanat Müziği’nin sevilen eserlerine Antalyalılar da coşkuyla eşlik etti.

ARSLAN ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

Sevenleriyle buluşmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Gürdal, başta Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek olmak üzere organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Durmuş Ali Arslan da Gürdal’a teşekkür ederek Başkan Muhittin Böcek adına çiçek verdi. Arslan, “Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizin alt yapısının gelişmesi için yoğun bir çaba sarf ederken, aynı zamanda kültürümüzün, medeniyetimizin yücelmesi için de yoğun bir gayret içerisindeyiz” dedi. 

RAMAZAN ÇARŞISI’NDA YOĞUNLUK

Her gece birbirinden renkli etkinliklerin gerçekleştiği Kararalioğlu Parkı’nda kurulan Ramazan Çarşısı da büyük ilgi görüyor. Çocuklar oyun parkında eğlenirken, etkinlik alanına gelen vatandaşlar da Ramazan Çarşısında yer alan mekanlarda çay ve kahve keyfi yaşıyor. İftar sonrası yoğunluk yaşanan Ramazan Çarşısında yiyecek, aksesuar, giyim gibi ürünlerin bulunduğu stantlarda büyük ilgi görüyor. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.