“DOKTOR YOK MU? 14 MART’TA ANTALYALILARLA BULUŞUYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Yenimahalle Kültür Evi’nde 14 Mart Tıp Bayramı’na özel Kumluca Belediye Tiyatrosu’nun “Doktor Yok mu?” isimli oyunu sahnelenecek. 

11 Mart 2022
“DOKTOR YOK MU? 14 MART’TA ANTALYALILARLA BULUŞUYOR

Kumluca Belediye Tiyatrosu Oyuncuları, sanata ve sanatçıya her zaman destek veren Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Antalyalı tiyatro severlerle buluşacak. Kumluca Belediye Tiyatrosu’nun “Doktor Yok mu? İsimli oyunu 14 Mart Tıp Bayramı’na özel sağlık çalışanlarına ithafen sahnelenecek.  

Yenimahalle Kültür Merkezi’nde saat 19.30’da ücretsiz olarak sahnelenecek tek perdelik oyun 90 dakikalık bir komedi. Uğur Duran’ın yazıp yönettiği oyun, hasta doktor ve sağlık çalışanlarını gerçekle bağdaştırmadan, mesaj içermeyen sadece gülmek ve eğlenmek için hazırlanmış 10 skeçten oluşuyor. Acil servis, doğumhane, hemşire odası, yoğun bakım, hasta odası gibi alanlarda geçen skeçlerden oluşan oyun seyircinin bir solukta izleyeceği akıcı bir komedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.