KÖLEOĞLU’NDAN 8 MART KADINLAR GÜNÜ’NE ÖZEL PROGRAM

Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu ve eşi Nurgül Köleoğlu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Mehmet Akif Ersoy Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde Kokteyl, Kumluca Belediye Tiyatrosu ve Kumgenç Orkestrası Konserinde Kumlucalı Kadınlarla buluştu. 

09 Mart 2022
KÖLEOĞLU’NDAN 8 MART KADINLAR GÜNÜ’NE ÖZEL PROGRAM

Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu ve eşi Nurgül Köleoğlu’nun birlikte izlediği kısa skeç ve konser gösterisi Kumlucalı kadınların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Kumluca Belediye Tiyatrosu’ndan Uğur Duran ve Tuğba Songur oynadıkları ‘’Kaynana’’ adlı kısa skeç ile izleyicileri kahkahaya boğdu.

Tiyatronun ardından KUMGENÇ Orkestrası izleyicilere konser ziyafeti verdi. Klasik gitar, vokalde Aykut Akboğa; elektro bağlama, vokalde Cem Yılmaz; Klavye, vokalde Mehmet Karakaya konseri gerçekleştirdiler. Şarkılara eşlik eden kadınlar programda çalan oyun havaları ile sahnede oynadı. Başkan Köleoğlu’nun eşi Nurgül Köleoğlu da kadınların arasına karışarak oyun havalarına eşlik etti.

Gecenin gerçekleştirilmesinde en büyük pay sahibi Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu’na teşekkür edildi.

Köleoğlu Salondaki misafirlere yaptığı konuşmada ‘’Bugün burada dünyamıza bahşedilen en güzel çiçekleri, kadınlarımızı görüyorum, hepiniz hoş geldiniz, sizleri sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Kadınlarımıza 1934’te seçme ve seçilme hakkıyla, kadınlarımızı erkeğin yanında, arkasında, önünde değil yanı başında görmek isteyen, bu düşünceyle kadınlarımıza seçme ve seçilme hakkı veren Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüze sizlerin adına şükranlarımı sunuyorum. Kadınlarımız başımızın tacı. Ben bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle başta bu salonda olan bütün kadınlarımızın olmak üzere kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü yürekten kutluyorum onlara kucak dolusu sevgilerimi saygılarımı sunuyorum ‘’dedi.

Halay ile sonlandırılan konser Kumlucalı kadınların eğlenmesine ve mutlu bir gün geçirmesine vesile oldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.