TÜTÜNCÜ’DEN AKDENİZ SANAYİ SİTESİ’NE MÜJDE VAR

Akdeniz Sanayi Sitesi’nin 42 yıllık imar ve mülkiyet sorununun çözülmesinin ardından Başkan Hakan Tütüncü, 25 yeni işyerinin geleceğini müjdeledi. Tütüncü esnafı kapı kapı ziyaret ederek ‘Hayırlı kazançlar’ diledi. 

22 Şubat 2022
TÜTÜNCÜ’DEN AKDENİZ SANAYİ SİTESİ’NE MÜJDE VAR

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü,  geçtiğim yıl Akdeniz Sanayi Sitesi’nin mülkiyet sorununu çözüme kavuşturarak esnafa tapularını teslim etmişti. Başkan Hakan Tütüncü Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürk ‘ü ziyaret ederek 42 yıl sonra çözüme kavuşturulan bölgeye 250 dükkan yapılacağı müjdesini verdi. Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Öztürk' ve yönetimini ziyaret eden Başkan Tütüncü, sanayi esnafının bu anı 42 yıldır özlemle beklediğini söyleyerek Akdeniz Sanayi Sitesinin Antalya için önemini vurguladı.

Geçmişi ve hatıraları andığımız güzel bir vakti paylaşmanın içersinde olduğunu söyleyen Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü “2009 yılında göreve geldiğimiz ilk günden itibaren en çok dikkat ettiğimiz ve hizmet vermeye çalıştığımız Akdeniz Sanayinin önemli olduğunu çok iyi biliyorduk. Akdeniz Sanayisi Antalya ve Kepez için çok önemli. Akdeniz Sanayi Sitesi sadece şehrimizin değil, çevre il ve ilçelerden de yüzlerce vatandaşımızı durağı oluyor. Burada muhteşem bir sosyal hareketlilik var ve bu hareketlilik Antalya’nın vitrini haline gelen Akdeniz Sanayi Sitenin önemini bizlere bir kez daha hatırlatıyor” diye konuştu.

Sorunlarını Çözmenin Mutluluğunu Yaşıyoruz

Akdeniz Sanayi sitesinin mülkiyet sorunlarına değinen Başkan Tütüncü “ Akdeniz Sanayi Sitesinin altyapı ve üstyapı çalışmalarına destek olduk.  Yeşil alan ve sosyal alanlar konusunda yetersiz kalıyordu. Ancak Belediye Meclislerimizin ve bizlerin desteğiyle Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürk ile beraber birlikte çalışmalarımızı hummalı bir şekilde sürdürdük. Bugün geldiğimiz noktada Akdeniz Sanayi Sitesinin sorunlarının ortadan kalktığını görmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz” dedi.

Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifinin bölgeye 100 dükkân kazandırdığını ifade eden Başkan Tütüncü “ Çözmüş olduğumuz imar sorunlarıyla birlikte birkaç tane sanayi sitesi büyüklüğünde yeni projeler Akdeniz Sanayi Sitesinin gelişimine destek oluyor. Bu çalışmalar özellikle yerel yönetimlerin ekonomik hareketliliğe karşı katkısını önemli hale getiriyor. İmar ve Mülkiyet sorunları çözülerek yeni sosyal ortamlar kazandırıldı. Akdeniz Sanayi Sitesi 2009’dan bu yana çok büyük bir gelişim gösterdi” diyerek Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürk’ten Antalyalıları sevindirecek yeni çalışma ve projeler beklediğini sözlerine ekledi ve teşekkürlerini iletti.

Mülkiyet Sorununun Çözümü 250 Dükkan Kazandırdı

Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürk “ 2500 iş yerimizin bulunduğu yaklaşık 15 bine yakın çalışanımızın olduğu Akdeniz Sanayi Sitemizin birçok sorunları vardı. Bu sorunların başında sitemizin 60 sokağında bulunan asfalt sorunları, mülkiyet sorunları, kat artışı sorunları ve park sorunları gibi yıllardır çözüme kavuşturulmayı bekleyen problemlerimiz vardı. Sayın Kepez Belediye Başkanımız Hakan Tütüncü göreve geldiği ilk günden itibaren bizleri sürekli ziyaret etti. Bizde Akdeniz Sanayi Sitesi yönetimi olarak yaşadığımız sorunları Başkanımız Hakan Tütüncü’ye ilettik. Başkanımız Hakan Tütüncü 42 yıldır çözülemeyen Sanayi Sitesinin mülkiyet sorununu şapkadan tavşan çıkarır gibi çözüme kavuşturdu. Mülkiyet sorununun çözüme kavuşturulmasıyla birlikte 250 Sanayi Dükkanı yapılacak ve 1500 kişiye ekmek kapısı olacak. Sayın Başkanımıza yönetimiz ve şahsım adıma yürekten teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.Başkan Tütüncü ziyaretin ardından Akdeniz Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.