LİGDE KEPEZ’İN AYAK SESLERİ

Kepez Belediyespor'un başarılı kalecisi Volkan Tercan, 5-1 kazandıkları Bucak Belediye Oğuzhanspor maçı sonrası galibiyet özçekimi geleneğini devam ettirdi. 

21 Şubat 2022
LİGDE KEPEZ’İN AYAK SESLERİ

Grup liderliğinde büyük pay sahibi olan Kepez Belediyespor kalecisi Volkan Tercan, 5-1 kazandıkları Bucak Belediye Oğuzhanspor maçı sonrası galibiyet özçekimi geleneğini devam ettirdi. Deplasmanda oynanan karşılaşmada savunmayı başarıyla yönlendiren Tercan, bu galibiyette de önemli rol oynadı. Kepez Belediyespor'un golleri Hurşit, Ahmet (2), Sami ve Selçuk'dan geldi.

LİG'DE SADECE 5 GOL YEDİ

Maçta koruduğu filesinde 1 gol gören Tercan, lig başından bu yana toplam 5 gol yedi. Her kazanılan maçta olduğu gibi soyunma odasında takımıyla özçekim yapan Tercan, bu galibiyet hatırasını da ölümsüzleştirdi. Puanını 32'ye çıkaran takım, liderliğini korudu. Karşılaşmayı Kepez Belediyesi meclis üyeleri ile birlikte izleyen Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal, futbolcularını tebrik etti. Moral ve motivasyonunu üstün tutan Kepezliler, haftaya sahalarında Bağbaşı Zeytinköyspor'u konuk edecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.