MURATPAŞA’DA KARADENİZ RÜZGARI ESECEK

Antalya’da, Muratpaşa Belediyesi’nin birliğin ve beraberliğin, dayanışmanın ve kardeşliğin buluşması, ‘Komşu Buluşmaları’ Karadeniz Günü’yle yeniden başlıyor. Selçuk Balcı’nın sahne alacağı ve cumartesi saat 15.00’te Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı’nda başlayacak etkinlikte 1 ton hamsi ikram edilecek. 

11 Şubat 2022
MURATPAŞA’DA KARADENİZ RÜZGARI ESECEK

 Muratpaşa, 521 bin 183 nüfusuyla turizmin başkenti Antalya’nın kalbi. İş ve alışveriş merkezleri, hastaneleri ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarıyla Antalya’da gündelik kent hayatının da merkezi olan ilçe, Türkiye’nin 81 ilinden ve dünyanın farklı şehirlerinden gelen binlere ev sahipliği yapıyor.

Belediye Başkanı Ümit Uysal, Türkiye’nin dört bir yanından gelerek Muratpaşa’yı oluşturan kent sakinlerini buluşturmak için düzenlenen ‘Yöresel Lezzet Günleri - Komşu Buluşmaları’nın yeniden başladığını söyledi. Başkan Uysal, pandemi nedeniyle verilen uzun aranın ardından ilk buluşmanın cumartesi, Karadeniz Günü’yle gerçekleşeceğini aktardı.

Muratpaşa’nın sevginin, saygının, kardeşliğin kenti olduğunu söyleyen Başkan Uysal, “Hiç bozulmayan birliğimiz ve beraberliğimiz var. Dayanışmamız var. Ne mutlu bize. Komşu Buluşmalarımız da bu ilkimin bir ürünü” dedi. Başkan Uysal, şöyle konuştu:

“Önemli olan, komşularımızı bir araya getirmek. Kardeşliği, komşuluğu arttırmak. Nereden gelmiş olursak olalım işimiz, aşımız Antalya’daysa, çocuklarımız aynı sokakta büyüyüp burada okula gidiyorsa artık Antalyalıyız. Ama geldiğimiz yeri ve o yerin kültürünü unutmadan, onu da Antalya’nın zenginliğinin parçası haline getirerek Antalyalıyız. Başka bir ifadeyle Karadenizli Antalyalıyız, Antalyalı Karadenizliyiz. Ve hepimiz, birbirimize komşuyuz. Bu birlik ve beraberliği yaşamak için tüm komşularımızı, cumartesi, Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı’mıza bekliyoruz.”      

Muratpaşa Belediyesi’nin Antalya Karadenizliler Derneği’yle birlikte düzenleyeceği etkinlik, Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı’nda, saat 15.00’te başlayacak. Karadeniz müziğinin güçlü seslerinden Selçuk Balcı’nın sahne alacağı etkinlikte 1 ton hamsi ikram edilecek. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.