MÜGE ANLI’DAN BİR İLK DAHA! STÜDYODA MUCİZEVİ ANLAR YAŞANDI!

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, bir ilke daha imza atarak bir gün içinde dört kaybı bulup sevdikleriyle kavuşturdu. Aynı şehirde birbirlerinden habersiz yaşayan baba oğulun 34 yıllık hikayesi duygu dolu anlar yaşatırken dört gündür haber alınamayan zihinsel engelli genç kızın, bir erkek tarafından elleri koli bandı ile bağlanıp günlerce işkence gördüğü evden kurtarıldığı o anlar ise ayakta alkışlandı. 

23 Aralık 2021
MÜGE ANLI’DAN BİR İLK DAHA! STÜDYODA MUCİZEVİ ANLAR YAŞANDI!

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın 34 yıldır hiç görmediği ailesiyle
kavuşturduğu ilk isim Ozan Çelik’ti. İstanbul’da yaşayan 69 yaşındaki Turan
Çelik, kendisini yıllar evvel terk eden nikahsız birliktelik yaşadığı kişiden olan
oğlunu aramak için Müge Anlı’ya başvurdu. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın dakikalar içinde bulduğu Ozan Çelik, kendisini yıllardır aramadığı için kırgın olduğu babasıyla görüşmeyi reddederken hiç görmediği ağabeyi ve yeğeniyle buluşmak için stüdyoya geldi. Tıpkı kendisi gibi yıllardır babasıyla görüşmeyen ağabeyi Ceyhun Çelik ile ailesiyle duygusal bir buluşmaya imza atan Ozan Çelik, babasının ise yalnızca elini sıktı.
GÜNLERCE BİR EVDE ALIKONULDU
Araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın bulduğu bir diğer isim ise 19 Aralık Pazar
günü, ayağında terlikleriyle İstanbul Sultanbeyli’de kaybolan 21 yaşındaki yüzde 50 zihinsel engelli Leyla Aktay’dı. Müge Anlı’nın yayını sonrası alıkonulduğu kişi tarafından sokağa atılıp vatandaşlar tarafından bulunan Leyla, Sultanbeyli Ahmet Yesevi Polis Merkezine götürüldü. Polis merkezinde ifadesine başvurulan genç kızın, kendisini polis olarak tanıtan kişi tarafından dört gün boyunca elleri koli bandı ile bağlanıp günlerce işkence edildiği ve bir evde tutulduğu ortaya çıktı. Emniyetin Leyla’yı dört gün boyunca yanında zorla tuttuğunu söylediği kişinin kimliğini belirleme çalışmaları devam ederken genç kız, Müge Anlı sayesinde ailesine sağ salim teslim edildi.
İKİ KAYBI DA İSTANBUL VE ANKARA’DA BULDU
Araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın bir gün de bulduğu diğer iki kayıp ise İstanbul ve Ankara’da yaşayan iki gençti. İstanbul Esenyurt’tan 14 Kasım Pazar günü kaybolan 21 yaşındaki Özlem Saliha Türkmenli, 39 gün sonra Müge Anlı tarafından sevgilisinin annesinin evinde bulundu. Yasaklı madde bağımlısı olduğu öğrenilen genç kız evine dönmek istemezken annesi ise canlı yayında günler sonra kavuştuğu kızının tedavi olup eve gelmesi için gözyaşı döktü. Müge Anlı’nın bulduğu son isim ise 8 Kasım Pazartesi günü iş için şehir dışına gidiyorum diyerek 45 gündür Ankara’da aranan Hasan Deniz’di. İş yerinden ayrılıp kendisine farklı bir yaşam kuran Deniz’in bir turizm firmasına ait otobüste muavinlik yaptığı öğrenilirken endişeli ailesi ise haber karşısında sevinç gözyaşları döktü.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.