Başkan Böcek'e Kayserililer yoğun ilgi gösterdi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla Kayseri'de düzenlenen Belediye Başkanları Çalıştayı'na katıldı. Esnaf ve vatandaşla biraraya gelen Başkan Muhittin Böcek'e Kayserililer yoğun ilgi gösterdi. 

20 Aralık 2021
Başkan Böcek'e Kayserililer yoğun ilgi gösterdi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla Kayseri’de düzenlenen Belediye Başkanları Çalıştayı’na katıldı. Esnaf ve vatandaşla biraraya gelen Başkan Muhittin Böcek’e Kayserililer yoğun ilgi gösterdi.

 

Kayseri’de düzenlenen Belediye Başkanları Çalıştayı’na katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek bir dizi temaslarda bulundu. Başkan Böcek, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Artvin Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, Artvim Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Yozgat Uzunlu Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı ile birlikte Kayseri Kocasinan'da esnaf ziyareti yaptı.  Başkan Böcek ve diğer belediye Başkanları Kayseri Kocasinan İlçe Başkanlığını ziyaret ederek İlçe Başkanı Erkan Karabulut ile görüştü. 

DENEYİMLERİNİ PAYLAŞTILAR

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı tarafından Kayseri'de düzenlenen Belediye Başkanları Çalıştayı'na CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. CHP’li belediyelerinin başarılı hizmetlerini artırmak ve vatandaşın derdine çözüm bulmak amacıyla gerçekleşen toplantıda belediye başkanları deneyimlerini paylaştı. Çalıştay’da CHP’li belediyelerin kara kış paketi de ele alındı. Ekonomik sıkıntılar nedeniyle zor geçecek kış mevsiminde kimsenin aç ve açıkta bırakılmaması istendi. 

BAŞKAN BÖCEK’E SICAK İLGİ

Çalıştay kapsamında bulunduğu Kayseri’de esnaf ziyareti de gerçekleştiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Kayseri halkının sıcak ve yoğun ilgisiyle karşılaştı. Başkan Muhittin Böcek vatandaşla bol bol sohbet ederken, gelen fotoğraf tekliflerini geri çevirmedi.  Başkan Böcek soğuk ve karlı Kayseri de vatandaşın sıcak ilgisiyle ısındı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.