TÜRKBİRKON(TÜRK DÜNYASI VE ULUSLARARASI İŞ DÜNYASI YATIRIM BİRLİGİ KONFEDERASYONU GENEL BAŞKANI HAKAN AKTÜRK TURKİYE CUMHURIYETİ SİGORTA PRİMLERİ GENEL MÜDÜRLÜGÜ PRİMLER DAİRE BAŞKANI YAKUP SÜNGÜ'YÜ ZİYARET ETTİ.

 

01 Aralık 2021
TÜRKBİRKON(TÜRK DÜNYASI VE ULUSLARARASI  İŞ DÜNYASI YATIRIM BİRLİGİ KONFEDERASYONU GENEL BAŞKANI HAKAN AKTÜRK TURKİYE CUMHURIYETİ SİGORTA PRİMLERİ GENEL MÜDÜRLÜGÜ  PRİMLER DAİRE BAŞKANI YAKUP SÜNGÜ'YÜ ZİYARET ETTİ.

TÜRKBİRKON GENEL BAŞKANI AKTÜRK siyaset arenasından ve bürokrasi merkezinden yakinen tanıdığı YAKUP SÜNGÜ'ye yaptığı ziyarette son günlerde TÜRKİYE gündemini oluşturan asgari ücret ile ilgili; çalışanlar ve işveren tarafından olumlu ve olumsuz getirilerini götürülerini değerlendirdiklerini toplantının verimli bir görüşme olduğunu söyledi.Dünya''nın içerisinde bulunduğu ekonomik krizin ülkemizde ki gerek çalışan gerekse işveren tarafı'nın hükumet kanadın'dan beklentilerini dile getirdiğini söyleyen HAKAN AKTÜRK gerekenin en üst seviyesinde humuketimizin özveri ile çalışma başlattığını şimdiden ülkemiz milletimiz çalışan emekçi kardeşlerim ve işveren arkadaşlarım adına hayırlı olmasını temenni ederim dedi.Toplantı karşıklı plaket takdimi ve hediyeleşmenin ardından sona erdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.